keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Vaalea takki


Takki, paita, housut, kengät - H&M / aurinkolasit - Bik Bok / laukku - Michael Kors /

Kuvat: Noora / Curiouser & Curiouser

Tämä takki tuli vastaan kun olin viikonloppuna Helsingissä shoppailemassa. Sovittelin vuoron perään tuota vaaleaa takkia ja mustaa samanlaista. Mietin pitkään, että kumpi olisi parempi valinta. Päädyin tuohon vaaleaan (heh, ette varmaan arvanneetkaan), sillä tuo sävy on mulle erittäin mieluinen. Se on melkein harmaa, mutta kuitenkin se on myös tavallaan beige, sanotaan nyt vaikka sitten, että se on greige. Musta takki olisi ollut monikäyttöisempi, mutta se on myös kovin synkkä. Ja noh, mustia takkeja on helpompi löytää jatkossa. Ja noista lenkkareista täytyy vielä sanoa sen verran, että ne ovat olleet mulla jalassa nyt monena päivänä ja ovat kyllä äärimmäisen mukavat!

PS. Näissä kuvissa mulla on sitä Zuiin sheer stick -huulipunaa Azalea-sävyssä, josta mainitsin viimepostauksessa. Se on kivasti hiukan ruusuinen ja hohtava, muttei mikään Barbie.

3 kommenttia:

CCNoora kirjoitti...

<3

Lauantaina nähdään!

Unknown kirjoitti...

Hei oon sun ostopostauksen jälkeen ihan törkeen ihastunut noihin HM kenkiin! Millaiset ne on jalassa, onko kapeaa/leveää mallia ja vastaako kokoaan? Törkeen monikäyttöisen näköiset!! :D

Jenni kirjoitti...

Mun mielestä vastaa hyvin kokoaan. Nuo ovat tosi keveät ja pehmeät kävellä. Nuo muotoutuu vähän oman jalan mukaan, ei ole mitenkään kovin leveä tai kapea, sellanen normaali :) Käy ihmeessä sovittamassa.