tiistai 19. huhtikuuta 2016

Kesäkengissä


Takki, housut, kengät - H&M / aurinkolasit, neule - Bik Bok / laukku - Gina Tricot /

Kuvat: Elmo

Vitsi miten ihanaa, kun tarkenee jo kesäkengissä! Viime aikoina mukavat kengät ovat olleet trendikkäitä, kuten lenkkarit ja nuo tätikorkkarit. Niin kiva, ettei tarvitse raahata vaihtokenkiä mukana. Ennustan noista koroista mun kesän jumituskenkiä, joita käytän varmaankin kyllästymiseen asti. Tosin ekan käyttökerran jälkeen jalat olivat värjäytyneet mustiksi noista uutukaisista. Oli hyvä huomata se tuon asun jälkeen, ettei tule yhdistettyä noita mihinkään vaaleaan lahkeeseen tai helmaan. Ja jumittamisesta puheen ollen, huomaattekos missä mä jumitan tällä hetkellä ... tuossa takissa. En haluaisi laittaa ulos lähtiessä mitään muuta takkia, hah! Ja näköjään noissa aurinkolaseissakin!

5 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Noi kengät! Pitäisköhän hommata itsellekkin....

Jenni kirjoitti...

Pitäis!! ;)

Camilla Czakan kirjoitti...

Ihanat kengät!! Mun tekis hirveesti mieli tuunata tollaset kengät, laittaa vähän jotain koristelua tohon kengän kärkeen. Pitää siis itsekin ehkä hankkii samanlaiset! :) Hyvännäköinen asu :-)

Hanna Ä kirjoitti...

Ihana asu! ♡ freesi ja tyylikäs!

Jenni kirjoitti...

Camilla: Kiitos! Nuo on ehkä vähän hintavat tuunailuun, kun ovat mokkaa, mutta loistava idea! Sellaiset Chanel-tyyliset nudet, joissa musta kärki ois aika hienot :)

Hanna: Kiitos <3