tiistai 26. huhtikuuta 2016

Naisellinen asu, mutta mitä unohtui?


Hame, saappaat, paita - H&M / takki - Vero Moda / hattu - Lindex / laukku - CK /


Pukeudun usein melko minimalistisesti ja tykkään vielä lisätä siihen jotain sporttista, kuten lenkkarit. Tällä kertaa mulla on kuitenkin aika reippaasti naisellisempi asu! Tuo hame on mun mielestäni täydellisen värinen! Sen vierellä iho ei näytä yhtään niin kalpealta, kuin vaikkapa koko mustan asun kanssa. Eli just nappi valinta keväälle, kun jalat on vielä ihan kalkkunat, hah! Ehdin jo haaveilla, kuinka kesällä käytän tuota vaan valkoisen teepaidan parina tai neuleen kanssa, kunnes taas huomasin mitä unohtui. Hametta sovittaessa pitäis aina muistaa kävellä edes pieni matka, jotta huomaa pysyykö se päällä vai lähteekö nousemaan. Jotenkin en heti ajatellut että A-linjaistenkin hameiden kanssa se kannattaisi kokeilla. Tämä yksilö nimittäin nousee jonkun verran eikä se oikein miellytä tätä siveyden sipulia. Tuo hameenmitta on melkolailla minimi. En tykkää yhtään minihameista, joiden kanssa saa varoa paljastamasta liikaa. Pohdin tässä just, että uskallanko käyttää tuota hametta ilman pitää takkia, vai myynkö tuon kaunokaisen suosiolla eteenpäin. Hitsi että vähän harmittaa.

5 kommenttia:

hannamaria kirjoitti...

Oi miten nätti asu! Just ihanan simppeli, mutta kuitenkin twistattu pienillä kivoilla yksityiskohdilla. Etenin hattu ja hameen kuosi tekee tästä täydellisen :)

hanna
www.hannamariav.com

Jenni kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentista Hanna! :)

inka nitta kirjoitti...

Aivan älyttömän ihana asu! Toi hame on supermagee. Jos oot sitä myymässä niin täällä yks ostajaehdokas :)

Hanna Ä kirjoitti...

Voi, ihan täydellinen asu! :) voisin varastaa tuon tyylin koska vain! ;) Silmälaseja myöten - mun pitäis hankkia uudet mutta en meinaa löytää sopivan hintaisia JA mieleisiä! :D Noi sun on ihanat!!

Jenni kirjoitti...

inka: Kiitos! Joo mä oon suhun ekana yhteydessä jos luovun siitä ;)

Hanna: Oi kiitos, kiva kuulla :) Nuo mun kehykset oli hulppeat 40 € (jos ihan oikein muistan) Specksaversilta!