tiistai 16. helmikuuta 2016

Vartissa parempi mieli - Kokeile 14 päivää Yoogaiaa


Yhteistyössä Yoogaian kanssa.

Jokunen vuosi sitten harrastin säännöllisesti tankotanssia ja syvävenyttelyä. Se oli todella palkitsevaa ja rentouttavaa. Se kuitenkin jäi, kun muutin pois Tampereen keskustasta. Ainoaksi liikunnaksi jäi sen jälkeen koiran kanssa lenkkeily. Sekin oli rentouttavaa ja toista oli niin ihana katsoa, kun hän lyllersi innoissaan menemään pitkit lenkkipolkuja. No, enää ei ole koiraakaan. En ole harrastanut elokuun jälkeen juuri mitään liikuntaa ja sen huomaa olosta. Ympäri kroppaa on jumeja siellä täällä. Kaipaan ohjattuja tunteja, sillä mun on vaikea saada itseäni liikkeelle.

Onneksi olen päässyt tutustumaan Yoogaia-sivustoon. Sieltä löytyy niin venyttelyä, joogaa, pilatesta, mindfulnessia, kahvakuulailua, taukojumppaa ja vaikka mitä. Tunteja on eri mittaisia 15-60 min välillä ja luonteita löytyy kolmea sorttia lempeitä, maltillisia ja haastavia. Mun mielestä Yoogaiassa parasta on kuitenkin se, että sitä voi käyttää mihin aikaan vaan ja missä tahansa! Itse tykkään joogata ja venytellä illalla ihan kotona vaan. Alotan usein jollain 15 minuutin mittaisella tallenteella ja jos oikein intoa ja energiaa riittää, niin valkkaan siihen perään vielä toisen tallenteen. Sitten kun ilmat lämpenee, olisi kiva lähteä pihalle rentoutumaan. Yoogaialla on nimittäin myös sovellus mobiililaitteille joten se kulkee näpppärästi mukana.

Ja vinkki vitonen liikunnan aloittamiseen!
Päätä, että teet eka ihan vähän jotain. Jos tavoitteena on käydä kävelemässä, vedä lenkkivaatteet päälle ja päätä, että kävelet ainakin 10 minuuttia. Se on helppo tavoite saavuttaa ja kun pääset siihen huomaat, että sulla on todennäköisesti energiaa pidempäänkin lenkkiin. Jos mun ei tee mieli venytellä, laitan jonkun venyttelytallenteen päälle Yoogaiasta, mutta kerron itselleni, ettei mun ole pakko venytellä. Usein kyllä huomaan, että alan aina venyttelemään sen jälkeen.

Loppuun mulla olisi teille vielä koodi NEWLIFE2016, jolla saa kokeilla Yoogaia-sivustoa 14 päivää maksutta. Suosittelen oikein lämpimästi testaamaan, sillä se 15 minuuttia päivässä tekee jo ihmeitä mielelle ja lihasjumeille!

2 kommenttia:

CCNOORA kirjoitti...

Yoogaia on IHANA. Tämän avulla sain kesällä omat jumini selätettyä. :)

Jenni kirjoitti...

Niin onkin! <3