keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Kaipaan korkkareita


Takki, housut, huivi - H&M / paita - cut & pret (saatu) / 
laukku - Michael Kors / kengät - SkoPunkten /

Kuvat: Milla / Lack of Colour

Asukuvissa ei ole näkynyt täällä vähään aikaan korkoja. Vagabondin korkokengät ovat kuuluneet jo pitkän aikaa mun luottojuttuihin pukeutumisessa ja koin tuossa viimevuoden puolella pienen identiteettikriisin, kun mulle sanottiin lääkärissä, että nyt ei kannata käyttää korkokenkiä vähään aikaan. Se vähän aikaa on venynyt mun mielestäni jo sietämättömän pitkäksi, enkä tiedä näkyykö tälle loppua.

Mulle tuli syksyn aikana vihlovaa kipua jalkapöytään. Aluksi se oli vain hetkittäistä ja meni ohi itsekseen. Jonkin ajan kuluttua se alkoi kuitenkin häiritä mun elämääni päivittäin. Kävin lääkärissä ja mulle kerrottiin, että jalassa olevat kaaret ovat madaltuneet. Olen käyttänyt siitä asti tuettuja pohjallisia ja tehnyt pientä jalkajumppaa. Korkkareita olen käyttänyt yhden kerran. Sen jälkeen oli jalat entistä kipeämpänä.

Näin 158 cm "pitkänä" olisi kiva käyttää välillä korkkareita. Ja muutenkin, ne ovat olleet iso osa mun tyyliä. Pitkän aikaa musta tuntui lapselliselta ja poikamaiselta, kun en voinut käyttää korkokenkiä. Se vei kauheasti iloa pukeutumisesta ja itsensä ilmaisemisesta. En voi myöskään käyttää monia matalia kenkiä, sillä tuetut pohjalliset eivät mahdu kaikkiin kenkiin. Onkohan kesällä mun ainoat sandaalit Birksin terveyssandaalit? Mahtuukohan yksiinkään balleriinoihin pohjalliset? Nyt olen jotenkin sinut asian kanssa, mutta odotan sitä päivää, kun kivut toivottavasti hellittävät ja pääsen taas olemaan naisellisesti korkkareissa edes pari kertaa viikossa. Jonkun korvaan tää voi kuullostaa naurettavalta pikkujutulta, mutta mulle tää on ollut enemmän.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni oli tämä sama ongelma. En tosin koskaan käynyt lääkärissä vaivasta, mutta minullakin on teetetyt pohjalliset, itseasiassa kahdet. JA olen käyttänyt niitä ihan perus balleriinojen kanssa jo kaksi mennyttä kesää. Jotenkin tuntuu että sellaiset kengät pysyy myös kenkänä parempana kun pohjaa on vähän enemmän kuin se pelkkä läpyskä. Rohkeasti siis etsimään avonaisempaakin kesä kenkää!

Ps. Nykyään pystyn jo juhlissa käyttämään korkeitakin korkoja, eivätkä jalat suutu. Toki sen jälkeen lepuuttelen niitä rennoissa popoissa ja hieron, mutta toivovottavasti tämä tieto rohkeisee sua vähän (:

Jenni kirjoitti...

Kiitos paljon kommentistasi :) Lämpimämpiä ilmoja ja kevätkenkiä odotellessa!