torstai 17. joulukuuta 2015

Viileet arskat ja rento talviasu


Takki - Cubus / neule - Gina Tricot / housut - Lindex / 
kengät - Adidas / lasit - Ray-Ban

Kuvat: Milla / Lack of Colour

Helmenharmaa on väri, jossa tunnen oloni kaikkein parhaimmaksi. Olette saattaneet huomata, että tuo takki on jumittunut mun päälleni. Jos ette, niin kyllä kohta huomaatte, mulla olisi nimittäin vielä parit asukuvat jemmassa koneella, joissa tuo samainen harmaa takki näkyy myös. Tykkään erityisen paljon näistä kuvista ja tuosta asusta, sillä harmaa ja valkoinen on vaan niin raikas ja keveä yhdistelmä. Ja tuo neule ja nuo housut ovat päällä yhtämukavat kuin joku oloasu.

Kävin myös tuossa viime viikolla hommaamassa uudet ja ihkaensimmäiset Ray-Banit itselleni! Toki aurinkolasien hankkiminen näin pimeimpään aikaan vuodesta ei ihan paras idea ollut, sillä valikoima oli melko suppea, kun monet mallit olivat loppuneet ja uusia malleja on kuulemma tulossa vasta ensi vuoden puolella. Alunperin haaveilin Ray-Banin round metallic classic -mallista, niissä on jotain ihanaa hippifiilistä! Ne saavat kuitenkin vielä odottaa. Ehkä sitten kesällä. Mietin myös, olisiko tuo clubmaster-malli ollut käytännöllisempi mustana tai edes peilaamattomilla linsseillä... no olisihan se, mutta ei ollut saatavilla. Ei se mitään, nuo ovat hienot. Että saa paistaa, kiitos!

3 kommenttia:

Terhi Suanto kirjoitti...

Rentoilu asut on ihan parasta! : ) hyvältä näyttää nuo peilaavat arskat myös.

Eveliina kirjoitti...

Heh törmäsin kans tuohon samaan ongelmaan aurinkolasivalikoiman suppeudesta hetki sitten! Samat lasit lähti matkaan ;) mutta ei se mitään, koska hienot on! Ja sopii sulle tosi hyvin:)

Jenni kirjoitti...

Kiitos tytöt! :)