maanantai 2. marraskuuta 2015

Rento kaupunkiasu


Poolo - Gina Tricot / housut - H&M / takki - Bik Bok / kengät - Adidas /

Kuvat: Riikka / Riikka K.

Tässä asussa vietin keskiviikon Millan ja Riikan kanssa pyörien ympäri Helsingin keskustaa. Hurauteltiin aamusta Onnibussilla Tampereelta Helsinkiin ja matka meni hyvässä seurassa nopeasti. Se olikin mun eka kerta Onnibussissa ja oli kyllä positiivinen kokemus. Käytiin katsomassa Republic Showroomin PR-päivää, napattiin asukuvat, syötiin herkulliset hampparit Friends & BRGRS -raflassa ja käytiin vähän shoppailemassa. Kaikin puolin onnistunut Helsinki päivä.

Tuo asu oli tosi mukava päällä. Poolokauluksen ansiosta ei tarvinnut kaulahuivia lainkaan, housut olivat oikein hyvä valinta, sillä ne ovat tosi joustavat ja jalassa tietenkin lenkkarit, kun tuli käveltyä koko päivä. Tuollainen helmen harmaa on ehdottomasti yksi mun suosikkiväri pukeutumisessa. Mä oon ihan heikkona sen värisiin neuleisiin, sillä mulla on lähes aina tosi hyvä olo niissä.

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Kiitos ihanasta Helsinki päivästä! :-)

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Onnibussilla meno on kyllä huippua, vähän hidasta mutta se hinta...! Ja noi burgerit (tai vegeversion olen syönyt) kyllä hyviä! Harmi kun en ehtinyt jutella Tampere-porukan kanssa ollenkaan lauantaina, oli vaan niin valtavasti tuttuja. Jossain vaiheessa piti tulla sulle ja Riikalle jutskaileen, mutta sitten olitte jo menneet. Näin kävi kyllä monen kanssa.

CCNoora kirjoitti...

Iiiihanat kuvat! ♥

Jenni kirjoitti...

Kiitos itsellesi vain Riikka! ;)

Katja se hitaus ei haittaa siinä kohtaa jos on hyvää seuraa tai tekemistä :)

Kiitos Noora<3