keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Ulpun viimeiset kuulumiset - ikävä


Tähän alkuviikkoon on mahtunut niin paljon kyyneleitä, etten edes muista, milloin olisin itkenyt näin paljon. Ulpu halvaantui takajaloista maanantaina aamulla ja jouduttiin päästämään irti meidän rakkaasta. Ulpu lähti samalla tavalla kuin tulikin meille: mun sylissä.

Tuntuu oudolle tulla hiljaiseen ja pimeään kotiin, kun aiemmin oli aina Ulpulle jätetty valot päälle ja toinen tuli kauheella innolla ja tuhinalla vastaan, niin kuin ei oltais nähty viikkoon, vaikka olisinki vaan käynyt viemässä roskat. Se vilpitön ilo puuttuu nyt kotiin tulemisesta. Tuntuu myös, että mulla on ihan valtavasti aikaa. Mitä mä tällä kaikella ajalla oikein teen? Ei tarvitse huolehtia, että ehtii aamulla, päivällä ja illalla lenkille, ja että toisen ei tarvitse olla työpäivän jälkeen kauaa yksinään. Voin olla ja mennä miten huvittaa, tosin nyt ei vielä kauheesti huvita. Mutta ei kyllä huvita sen enempää olla hiljaisessa kodissakaan. Tuntuu surulliselle, koska on kauhea ikävä. Tuntuu myös helpottuneelle, kun tietää, ettei Ulpu enää kutise (atopian takia) eikä tunne enää kipuja. Tuntuu helpottuneelle, kun ei tarvitse pelätä, että Ulpu riehuu ja satuttaa selkänsä.

Elämäni parhaat neljä vuotta ja yksi kuukausi 1.8.2011-31.8.2015 <3

Nyt täytyy kehittää itselleen uusi arki.

9 kommenttia:

Miru kirjoitti...

Paljon jaksamisia sinne <3<3

emmi kirjoitti...

Paljon voimia<3 Meillä on asustanut nyt ½vuotta Pumpernikkeli, mun oma rakas kani ja välillä kauhulla mietin sitä hetkeä kun siitä aika jättää.. sekin tulee aina innoissaan vastaan(herkkujen toivossa varmaan mutta tulee silti) ja pyörii ympärillä. Voin vaan kuvitella miten pahalta susta nyt tuntuu mutta lähetän paljon positiivisia fiiliksiä täältä.

Hemppe kirjoitti...

Paljon voimia ja jaksamisia <3

Milla K kirjoitti...

Muistan Ulpun aina sinä pienenä reippaana röhnöttävänä söpöliininä mikä se oli <3 Sillä on kaikki hyvin nyt. Tsemiä ystävä rakas <3

Mona Golparian kirjoitti...

Osanottoni ja voimia teille molemmille <3

Milla / millamainen kirjoitti...

Osanottoni ja paljon voimahaleja! <3<3

Jenni kirjoitti...

Kiitos paljon kaikille.

Jenni/Jenni's lullaby kirjoitti...

:( Voimia♥

Nimetön kirjoitti...

Paljon voimia. <3