maanantai 30. maaliskuuta 2015

Farkkurotsi


Takki - H&M / paita - 2hand / hattu - Seppälä / huivi - Cubus / farkut - Gina Tricot / 
laukku - Calvin Klein / kengät - Vagabond /

Käytiin eilen kirppiskierroksella ja Kaffilassa Annan kanssa. Samalla reissulla Anna nappas nää kivat kuvat musta. Olisin ostanut pitkän mokkatakin Kyttälän kirppikseltä, mutta se oli hartioista vähän turhan reilu mulle, harmittaa niin paljon! Mutta sitten seuraavaan takkiin.

Oon tovin etsinyt farkkutakkia kirppiksiltä ja kaupoista. Kaikki ovat olleet joko liian isoa kokoa tai malliltaan liian istuvia tai jakkumaisia. Viikonloppuna kävin H&M:llä lastenosastolla (alle 160 cm on helppo shoppailla, kun on enemmän valinnanvaraa) katsastamassa pari takkia, jotka osoittautuivat sopivan mallisiksi. Jahkasin siellä varmaan tunnin verran, että otanko tummemman vai vaaleamman värisen takin ja päädyin lopulta tuohon tummaan. Se on ehkä monikäyttöisempi ja klassisempi, joten menee useampana vuotena. Lisäksi se on helpompi yhdistää asuihin. Kuinka hyvältä joku mokkahame näyttäisi tuon kanssa?! En vaan omista sellaista... vielä.

Joko te ootte kaivaneet vanhat farkkurotsit kaapeista tai metsästäneet uudet?

3 kommenttia:

Milla K kirjoitti...

Ihana sieee :) Tuo takin väri on ihan nappivalinta sulle!!

Vivi kirjoitti...

Ihanasti sopii sulle tuo hattu! Ja farkkutakin metsästys on todellakin meneillään, kiva tietää, että niitä löytyy Hennesin lastenosastolta ;)

Jenni kirjoitti...

Milla: Nii sinäkin<3 Oon kans tosi tyytyväinen!!

Vivi: Kiitos, se on pelastanut niin monta hiuskriisiä, hah :D Juu kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa!