sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Date nightHattu - Lindex / takki - Bik Bok / mekko - 2hand, H&M / kengät - H&M / laukku - Calvin Klein /

Vietettiin eilen Elmon kanssa meidän yhdeksättä vuosipäivää. Oikeesti morjes miten nopeasti aika on mennyt! Käytiin pikaisesti shoppailemassa, jonka jälkeen mentiin syömään. Haluttiin jotain sopuhintaista, varmasti hyvää ja nopeaa, joten mentiin Manhattaniin Koskarin yläkertaan. Sen jälkeen vedettiin vielä jälkkärijätskit Minetissä. Siellä vaan on ihan parhaat jädet, eikä pettänyt tälläkään kertaa. Nutella-jäätelö oli pala taivasta! Herkuttelun jälkeen mentiin leffaan katsomaan paljon puhuttu Fifty Shades of Grey ja omasta mielestäni oli aikamoinen pettymys. Oon lukenut sitä kirjaa jonkun matkaa ja mua otti päähän, että siitä leffasta oli jätetty paljon juttuja pois. Leffan jälkeen tultiin kiltisti kotiin, tehtiin parit drinkit ja laitettiin joku maailman surkein leffa pyörimään, mutta katsottiin se silti, hah. Tarkotuksena oli viettää rento ilta yhdessä ja sitä se oli.

Kuvissa näkyy myös mun uudet hiukset! Kävin torstaina Real Beautyssa Donnalla ja päätettiin pätkästä hiuksia vähän reilummin ja leikata sellainen huoleton ja rento malli. Lisättiin myös vähän raitoja. Oon niin tyytyväinen! Hiukset näyttää myös paljon paksummilta, eikä takkuunnu enää niin helposti.

7 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta vuosipäivältä :-) Hurjan monta teille onkin jo kertyny, onnea! Sun hiukset näyttää tosi hyväkuntoisilta ja värikin on just hyvä :-)

Milla K kirjoitti...

Ihania kuvia!! Millä oot muuten kihartanuu tukan? :)

Jenni kirjoitti...

Veera: Kiitos :)

Milla: Kiitti :) Kiharat on tehty Remingtonin Pearl pro curl -puikkokihartimella.

Nimetön kirjoitti...

siis mitä, ootte ollu yhessä niinku 13vuotiaista asti .... ?

Jenni kirjoitti...

Siis juu ja ei. Me ei olla saman ikäisiä, joten Elmo ei luonnollisestikaan ollut 13 :)

noraa kirjoitti...

Ihanaa et on muitakin nuoria pareja! Mekin ollaan seurusteltu mun poikaystävän kanssa jo yli 9v ja se kauhistuttaa itseäkin välillä. :D mut onnea! <3

Jenni kirjoitti...

Hah, kiitos! :)