maanantai 23. helmikuuta 2015

Lapsuusmuistosta kodin sisustukseen


Varmaan aika moni on askarrellut pienenä hama-helmillä tai silityshelmillä ihan kuinka niitä tykkää nimittää. Mä ainakin vietin tosi paljon aikaa kyseisten helmien parissa ja tein niistä vaikka jos minkälaisia viritelmiä. Törmäsin pari kuukautta sitten sattumalta Pinterestissä kuvaan, jossa oli tehty hieno laatta hama-helmistä. Sen jälkeen mulla on pyörinyt mielessä ajatus omasta isommasta laatasta sekä lasinalusista. Löysin Tigerista mustia sekä valkoisia helmiä huokeaan hintaan, samoin alustat, joihin helmiä sommitellaan. Viikonloppuna vietettiinkin Annan kanssa oikein terapeuttinen tyttöjenilta hamahelmien parissa puuhastellessa viinin ja juuston kera.

Homma on niin helppoa, että lapsetkin sen osaa (ja nyt en tarkoita viiniä). Tässä siis oiva vinkki omaan kotiin tai vaikka lahjaksi. Vaan mielikuvitus on rajana ja netti on täynnä ideoita, jos oma pää leikkaa tyhjää :)

8 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Näyttääpä ihanalta! Täytyy varmaan itekin käydä Tigeristä hakemassa tollanen setti :-D Viiniä onkin jo onneksi kaapissa.

Jenni kirjoitti...

:D Käyhän ihmeessä!

Saara kirjoitti...

Siis aivan mahtava idea :) Varmaan pakko itsekkin testailla....

Jenni kirjoitti...

:) Testaa!

Anonyymi kirjoitti...

Haha nostalgiaa! Mietin just mistä sais kivoja lasinalusia, mahtava idis!

noraa kirjoitti...

Noi näyttää kyl tosi kivoilta! Itekkin haluu alkaa askartelemaan kun näkee tälläsii. :D

Susanna kirjoitti...

Siis ihan mahtava idea! Ja näyttääkin paljon paremmilta kuin ikean halppis pahviläpyskät.. Miten muuten noista saa pyyhittyä tahrat pois jos läikkyy juoma tai valuu eikä huomaa heti. Tai siis meneekö hamahelmet mikskään vedestä? :-D Pitää kyl joku kerta toteuttaa samanlainen tyttöjen ilta, tosin ilman viiniä ja juustoja, tilalla siideriä ja sipsiä heh :-D

Tykkään sun blogista, ihanan inspiroiva ja sun tyyli kirjottaa ei kyllästytä ikinä :-)

Jenni kirjoitti...

En usko että nuo miksikään menevät ja varmaan likakin lähtee helposti. En ole varma, sillä en ole vielä sotkenut niitä :D Ja kivahan noita on väsätä, joten sitten vaan tekee uuden tilalle tarvittaessa :)

Hei ihana kuulla, kiitos! :)