torstai 22. kesäkuuta 2017

Inspiraatiota arjen luksukseen


Pellavalakanat - H&M
Ruusuvesi - Khadi
Valkoviinilasi - Iittala
Kuohuviinilasi - Iittala
Kashmirneule - H&M

Älä käytä "ihan kivoja" lakanoita, vaan hanki täydelliset. 
Ostin juuri elämäni ensimmäiset pellavalakanat ja voi miten ihana niistä onkaan herätä! Ihastuin fiilikseen niin paljon, että tilasin itselleni toiset, ennen kuin olin ennättänyt nukkua edes viikkoa uusissa lakanoissani. Mukavan tuntuiset lakanat myös näyttävät kauniilta, niissä on eloa ja plussana laiskalle silittäjälle rypyt ovat ihan sallittu juttu.

Ruusuvesi, miten ihanaa onkaan suihkauttaa kasvoille ruusuntuoksuinen pilvi. 
Ruusuvesi kosteuttaa ja tasoittaa ihon pH-tasapainoa, sekä suojaa ihoa tulehduksilta ja tasapainottaa ihon talin tuotantoa. Mulla on ensimmäinen Khadin ruusuvesi pullollinen puolessa välissä ja aion ehdottomasti ostaa uuden putellin kun tuo vanha pääsee loppumaan.

Juo aina hienosta lasista, kun siihen on mahdollisuus. 
Mitä suotta säilöä hienoja viini- ja skumppalaseja kaapissa? Ripaus luksusta arkeen on tuoremehu skumppalasista tai vesi viinilasista. Elmo vähän naureskelee mun lasipakkomielteelle ja kiusallaan kaataa mun viinin Coca-Cola-lasiin, josta en vaan voi juoda sitä, hah. Meillä on kotona Iittalalta sekä tuota Essenceä että Ultima Thulea. Ultima Thule kaipaa vielä vähän täydennystä ja ajattelinkin ostaa seuraavaksi nuo kuvan kuohuviinilasit.

Unohda tekokuituiset neuleet ja panosta luonnonkuituun.
Ero on huomattava ja kun on kerran alkanut syynäämään materiaaleja pesulapuista, ei paluuta ole. Luonnonkuidut kestävät aikaa, eivät hiosta yhtä paljon kuin keinokuitu ja ne tuntuvat hieman ylellisiltä päällä. Kashmir, mohair, villa ja puuvilla - rakastan niitä! Erehdyin ostamaan yhden akryylineuleen alesta seitsemällä eurolla, ajattelin että se toimii mulla työvaatteena - kyseinen neule nukkaantui ensimmäisessä pesussa ja näytti vanhemmalta kuin mun kolme vuotta vanha mohairneule. Neuleostoksilla suosittelen poikkeamaan myös miestenosastolla, sieltä löytää melko helposti luonnonmateriaaleja, simppeleitä leikkauksia ja neutraaleja värejä.

2 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Ruusuvesi on ihana tuote, mutta suosittelen lämpimästi ruusuvettä, joka on lasipullossa (esim. Flow). Itse kokeilin Khadia ja valitettavasti loppu tuossa muovipullossa ei ollut enää ok ja uskon sen olevan tuon muovipakkauksen syy.

Jenni kirjoitti...

Kiitos vinkkistä! Taidankin kokeilla seuraavaksi tuota Flowta, jotta voin vertailla :)