keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Bloggaaja-ilta Timanttisilla


Viime viikolla oltiin muutaman muun bloggaajan kanssa Tampereen Sokoksen Timanttisilla viettämässä bloggaaja-iltaa. Tunnelma oli tosi mukava jo heti kun päästiin ovesta sisälle liikkeeseen. Aloitettiin tutustumisella ja kuplivalla, jonka jälkeen saatiin maistella kauppahallin Aniitta-kahvilan tarjoamia herkkuja. Illan aikana päästiin tutustumaan tarkemmin Pandora-koruihin, jotka mä tiesin entuudestaan, mutta en ollut tutustunut niihin koskaan tarkemmin. Rehellisesti sanottuna en kuvitellut niitä ollenkaan mun jutuksi. 

Jokainen bloggaaja sai itselleen omaksi sopivan kokoisen rannekorun, johon päästiin mallailemaan mieleisiämme heloja. Tarjontaa riitti, sillä heloja on tällä hetkellä kuulemma 700 erilaista! Olisi ollut vaikka minkälaisia värikkäitä ja kuviollisia heloja, mutta ne eivät iskeneet muhun yhtään. Tykästyin tuohon rannekoruun yksinään. Se on niin kauniin yksinkertainen... no okei, löysin mä muutamat kivat hopean väriset helat ja illan aikana kävi kuitenkin niin, että jäin koukkuun, hah! Yksi hela oli ylitse muiden ja seuraavana päivänä kipitin takaisin Sokoksen Timanttisille ja ostin sen itselleni. Ja jos joku muukin tykästyi samaan helaan, niin siitä olisi tällä hetkellä kiva kevättarjous (vain Timanttisilla) tuossa alimmaisena :)

Näin loppuun saan vielä ilahduttaa myös teitä siellä ruutujen toisella puolella! 
Kun mainitsette lukevanne New life -blogia, saatte -25% alennuksen vapaavalintaisesta tuotteesta Tampereen Sokoksen Timanttisilta. Tarjous on voimassa 31.5. saakka. Kannattaa siis hyödyntää vaikka äitienpäivää ajatellen.


2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Oi olen monesti ihaillut noita Pandoran koruja♥ Tosi ihana tuo sun koru!

Jenni kirjoitti...

Kiitos :)