perjantai 23. joulukuuta 2016

Viime hetken vinkit joululahjoihin, jotka voit hoitaa kotona


Kuvat: Elmo

Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on varmasti muutama, jolla on jäänyt lahjojen hankinta viimetippaan. Nyt varmasti stressaa ajatus ruuhkaisista kaupoista, jonottamisesta ja hermojensa menettämisestä kaikessa jouluruuhkassa. Mulla on kuitenkin muutama lahjavinkki, joista on varmasti iloa pidemmäksikin aikaa ja mikä parasta, ne voi hankkia kotoa käsin. Nämä lahjat ovat sellaisia, joista ainakin itse ilahtuisin kovasti, uskon, että moni muukin.

Museokortti hänelle, joka on innostunut kulttuurista ja taiteesta.

Jolie box hänelle, joka rakastaa kosmetiikkaa (itse vihjasin tästä Elmo-tontulle)

Yogaia -lahjakortti hänelle, joka rakastaa liikuntaa tai on muuten vaan helposti stressaantuvaa sorttia.

Itse tehty lahjakortti kenelle vain. Ideana on antaa lahjaksi omaa aikaasi. Voit tarjota esimerkiksi ruuan, viinin tai vaikka brunssin lahjansaajan valitsemassa paikassa. Tai miten olisi luistelu, mäenlasku tai jokin muu hauska urheiluhetki? Oletko erityissen hyvä jossain, tarjoa valokuvaushetki, kasvohoito tai kahdenkeskeist illanistujaiset, jotka sinä järjestät ja lahjansaaja voi vain saapua nauttimaan.

Tein itse tänä syksynä kasvohoidon mummolleni omistamillani luonnonkosmetiikkatuotteilla. Mummo oli säteilevän onnellinen ja nautti, joka sai myös mulle todella hyvän mielen. Tein mummolle kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, naamion, laitoin kasvovettä, seerumia, öljyä ja lopuksi vielä kasvorasvaa. Kaikki omilla kosmetiikkatuotteillani, tämä on siis periaatteessa ihan ilmainen lahja. Enkä valehtele yhtään, kun sanon, että mummo näytti hoidon jälkeen 10 vuotta nuoremmalta, ei välttämättä tuotteiden takia, mutta se hymy <3 Olen tehnyt saman hoidon myös äidilleni ja hän nautti niin, että melkein nukahti tuoliin.

Ei kommentteja: