keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Samoilla seerumeilla kesästä talveen – Mia Höytö Lumous ja Lempeä uni


Sain testiin Mia Höytö cosmeticsin kaksi seerumia Lumous ja Lempeä uni – miten ihanat nimet! Olen testannut molempia seerumeita kesällä, syksyllä sekä nyt alkutalvesta. Eli sääolosuhteiden skaala on ollut laaja ja ihon tarpeet ovat vaihdelleet sitä mukaan. Jos pitäisi kuvailla näitä tuotteita lyhyesti, kiteyttäisin ajatukseni näin: laadukasta, monikäyttöistä ja todella riittoisaa.


Seerumit lämpimällä ilmalla

Kesällä käytin joka aamu meikin alle kasvovettä sekä Lumous-seerumia, enkä tuntenut ihoni tarvitsevan lisäkosteutusta voiteista. Iho tuntui ihanan raikkaalta. Olin aluksi hieman yllättynyt, kun huomasin, että Lumous-seerumi muuttuu iholle hierottaessa kevyeksi vaahdoksi, mutta se myös imeytyy todella nopeasti ja jättää ihon sileäksi. Täydellinen meikin alla!

Lempeä uni -öljyseerumi oli kesällä liian tuhtia kasvoilleni meikin alla käytettäväksi, joten jätin sen aamurutiineistani ja käytin sitä iltaisin, kun ihoni kaipasi enemmän kosteutusta. Öljyseerumi imeytyy huomattavasti hitaammin, ainakin omalla ihollani. Tämän seerumin jälkeen kasvojen iho näyttää heleämmältä ja kosteutetulta.


Seerumit kylmällä ilmalla

Viilenevillä ilmoilla ei enää riitä Lumous-seerumi yksinään. Nyt voin helposti käyttää aamuin illoin molempia seerumeita. Ne imeytyvät hyvin, kun molempia lattaa yhden pumppauksen kädelle, sekoittaa ja hieroo kasvoille. Olen alkanut käyttämään noita seerumeita sekaisin muidenkin kosteuttavien tuotteiden kanssa. Alkusyksystä lemppari komboni oli sekoittaa molempia seerumeita muutamaan tippaan kasvovettä, ihanan raikas yhdistelmä ja imeytyi nopeasti. Nyt pakkasilla lempiyhdistelmäni on nokare Madaran pihlajavoidetta ja jompaa kumpaa seerumia tai tarvittaessa molempia. Voin lämpimästi suositella kosteuttavien tuotteiden sekakäyttöä, pienellä testailulla löytää hyviä yhdistelmiä ihon tarpeisiin eri vuodenaikoina.

Nuo Mia Höytö cosmeticsin seerumit ovat kyllä todella riittoisia. Olen käyttänyt niitä kesästä asti eikä loppua näy. Silloin tällöin olen pitänyt taukoja, mutta ainakin nyt viileillä ilmoilla ne ovat kuuluneet jokaiseen päivääni ja iltaani. Aluksi mietin, että tuotteet ovat aika hintavia, mutta nyt kun mietin niiden toimivuutta ja riittoisuutta olen sitä mieltä, että hinta-laatusuhde on hyvä. Ja hei, kuinka kauniit putellit!

Ei kommentteja: