maanantai 17. lokakuuta 2016

Luovuin kaikista kynsilakoistani ja ostin yhden uuden


Oon vaihtanut melkein kaiken kosmetiikkani tänä vuonna luonnonkosmetiikkaan. Jos käytän jotain ei-luonnonkosmetiikkaa koen siitä aina pientä morkkista. Tämän takia en käyttänyt kynsilakkaa moneen kuukauteen. Yksi päivä halusin kuitenkin lakata kynteni, joten kaivoin Essien lakan kaapistani ja sudin sitä kynsille. Vitsi kun kädet näyttivät taas näteiltä, mutta luoja se haju! Huomasin haistavani kynsilakan sormissani vielä neljänkin päivän jälkeen. Siinä kohtaa luovuin kaikista kynsilakoistani ja ostin yhden uuden. Lahjoitin kaikki vanhat kynsilakkani eteenpäin siskolleni.

Ostin testiin Bohon kynsilakan sävyssä vao24 - plum. Sävy on ihana vaaleanpunaiseen taittava nude. Lakka maksoi vajaa 8 euroa ja on mun mielestä hintansaansa nähden hyvä. Pesen käsiäni todella usein ja töissäkin kädet ja kynnet ovat kovalla koetuksella. Tuo lakka pysyy mulla kynsissä hyvänä 3-4 päivää. Enempää en oikeastaan edes olettanut. Ehkä kirkas päällyslakka pidentäisi kestoa, voisin senkin vielä testata. Bohon kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät allergisoivat ja haitallisimmat ainesosat, se on ekologinen ja vegaaninen. Kai se jotenkin vaikuttaa lakan pysyvyyteen, jos verrataan ns. tavislakkoihin, joista osa ei lähde kunnolla edes kynsilakanpoistoaineella. Niin ja miten se haju? Eivät haisseet kynnet enää päivän jälkeen, jes!

Tykkään kovasti tuosta Bohon kynsilakasta ja aion ostaa vielä muutaman sävyn lisää. Haluaisin ainakin jonkun tumman punaisen tai ruskean nyt syksylle, sekä klassisen punaisen ja mustan, sekä sen värittömän päällyslakan.

Oletteko te kokeilleet jotain luonnollisempia kynsilakkoja? Onko teillä suosikkimerkkiä ja/tai sävyä?

Ei kommentteja: