torstai 5. toukokuuta 2016

Uusi luku


Takki, farkut - H&M / paita - Monki / aurinkolasit - Bik Bok / kengät - DinSko / laukku - CK /

Kuvat: Milla / Lack of Colour

Puoleentoista viikkoon on mahtunut harvinaisen paljon menoja! Jos elämä olis kirja, niin tää ois sellainen aukeama, jossa edellinen luku päättyy ja seuraava alkaa. Oon tehnyt kolme Helsinginreissua, joiden aikana en ole hirveesti ehtinyt edes istahtaa, muuta kuin Onnibussissa. Tuli käytyä pressipäivillä, iskällä, Vagabondin showroomilla sekä Vagabondin ystiksillä ja siinä samalla jeesasin Millaa muutossa.

Viime viikolla oli viimeiset päivät teatterilla duunissa. Viisi vuotta mä siellä kerkesin tehdä graafikon töitä. Vähän haikee, mutta kuitenkin niin innostunut fiilis siitä, mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan! Tuntuu, että kaikki on mahdollista ja se on ihanan inspiroiva ja innostava fiilis. Toivon että saan tulevaisuudessa työskennellä muodin, blogin ja luonnonkosmetiikan parissa. Tällä hetkellä mulla on työ, johon sisältyy paljon muotia ja vaatteita, kun taas blogi sekä luonnonkosmetiikka pysyy toistaiseksi vielä harrastuksena.

Eilen oli tarkoituksena käydä nappaamassa Elmosta asukuvat, mutta sainkin yllättäen työvuoron, joten se siirtyi vähän myöhemmäksi, mutta eiköhän niitä Elmonkin asuja saada kohta tänne!

Ei kommentteja: