maanantai 7. maaliskuuta 2016

Viikon positiiviset #2


Sain Millalta lahjakortin kukkakauppaan! Kuinka ihanaa! Aluksi ajattelin ostavani jotain leikkokukkia, mutta päädyinkin ostamaan pari pidempiaikaista kasvia. Nyt kotona ikkunalla komeilee kaksus ja mehikasvi.

Tein niin kivat alelöydöt! R/H:n pop upista löytyi Debbie pantsit alle puoleen hintaan. Ne olivat lyhyempää mallia, joten lahkeen mitta oli kerrankin sitä luokkaa, ettei tarvitse kiikuttaa lyhennettäväksi, jes! H&M:ltä löytyi nahkaiset nilkkurit muutamalla kympillä.

Erityisen kivaa oli kotona vietetty löhöilyaika Elmon kanssa.

Tiistaina poikkesin Keitaalle, jossa sain vähän meikkiopastusta. Mulle katsottiin oikea sävy Zuiin nestemäisestä meikkivoiteesta ja siinä samalla testattiin muitakin meikkejä. Oli kyllä niin rentouttavaa.

Kotona mukavaa aivot narikkaan -puuhaa on ollut muhkean pipon virkkaaminen. Tällä kertaa se ei valmistu itselle vaan Millalle. Teen sitä pikkuhiljaa, tavoitteena on saada se valmiiksi, kun Milla palaa Intiasta.

Itse tehty pizza ja valkkari, ah!

Viime aikoina olen myös kuvannut paljon Uniikki Amaliinan koruja. Se on ollut kyllä aivan ihanaa puuhaa! Rakastan tuotteiden kuvaamista, kun saan siihen vapaat kädet :)


Ei kommentteja: