maanantai 11. tammikuuta 2016

Beige waterfall coat - part 1


Takki - Vila / villapaita - Bik Bok / farkut - Zara / pipo - COS / 
kengät - Vagabond / laukku - Calvin Klein / aurinkolasit - Bay-Ban /

Kuvat: Elmo

Koko syksyn oon selaillut kuvia beigen värisistä kangastakeista. En vaan osannut päättää mallia ja jäin jahkailemaan. No niin kuin arvata saattaa, pääsivät kyseiset trenditakit loppumaan kaupoista. Olin jo kiertänyt Helsingin aleja pari päivää joulun välipäivinä, mutta jäin tyhjin käsin ja totesin, että kai sitä on vaan odotettava. Useinhan sitä käy niin, että sillon kun etsii, niin ei löydä ja päin vastoin. Tämä yksilö löytyi ihan vahingossa Vilan alesta Koskarista.

Tykkään beigestä melkein yhtä paljon kuin harmaasta (kuinka villiä?!). Etenkin tuon sävyisestä beigestä. Okei ehkä mä en ylistä enempää harmaata ja beigeä, kun nauran täällä jo itselleni ääneen, kuinka hiireltä kuullostan, hah! Tähän oli tarkoitus tulla vähän pohdiskelevaa tekstiä niiden yhdistelystä, mutten kykene enää ottamaan itseäni vakavasti tän asian suhteen tältä istumalta. Tulossa on kuitenkin vielä muutamat kuvat tuosta samasta takista, eri asuihin yhdistettynä.

Ps. Näissä kuvissa mulla on sitä Zuiin nestemäistä huulipunaa. Tykkään!

2 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Oon pitkään miettinyt miten saisin valkoiset housut toimimaan asussa, niitä kun en niin pitkään aikaan ole päälle vetäissyt. Beigen ja harmaan kanssa ainakin toimii ihan mielettömän hyvin! Ihana asu :-)

Jenni kirjoitti...

Voi kiitos Iida! :)