sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Rantavaate arkikäytössä


Kaftaani ja paita - H&M / hattu - Lindex / lasit - Bik Bok / 
farkut - Gina Tricot / kengät - Birkenstock /

Kuvat: Milla / Lack of Colour

Tuo pitkä kaftaani oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Se on ihanan kevyt, mutta kuitenkin hieman mahtipontinen, hah. Se on myös melko monipuolinen, sillä edessä on napit, joten sitä voi käyttää kimonon tapaan auki tai sitten mekkona. Tosin mekkona käytettäessä laittaisin tuonne alle joko mustan tai valkoisen trikoomekon tai shortsit ja topin, sen verran läpikuultavaa matskua, niin kuin rantavaatteet yleensäkin. Mulla on samaa sarjaa (kuullostaa just siltä, että kerää kaikki :D) bikinitkin, sillä pidän todella paljon tuosta kuosista ja bikinin yläosa on kivasti vähän peittävämpi kuin monet muut bikinien yläosat.

6 kommenttia:

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Mun on pakko kertoa, että sanoin miehelle perjantaina kun näin teidät kaukaa, että siellä menee bloggareita, kun on kaftaani ja hatut. Huomasin vasta lähellä että siinä olikin Milla ja Jenni. :D Tuo kuosi on aivan ihana ja niin kesäinen! Oliko noin pitkää hankalaa käyttää arkikäytössä? Iloista uutta viikkoa!

Jenni kirjoitti...

Hei Katja! Hah, se on kyllä hyvä tunnusmerkki :D Kiitos! Ei ollut hankala, ainoastaan kuvatessa tuli pari kertaa astuttua päälle, kun siinä kyykyssä hääräili kameran kanssa. Kiitos samoin sulle! :)

Emilia kirjoitti...

Pakko kysyä, että miten teet noi kiharat? :) Saisko tommosia jotenkin muotoiluraudalla aikaseks? On niin nätit!

Jenni kirjoitti...

Voi kiitos :) Olen tehnyt kiharat kiharrinpuikolla, jossa on kapeneva kärki. Omistan myös paksumman ja tasaisen puikon, sillä saa samanlaista jälkeä, kuin tuossa sivupalkissa olevassa mustavalkoisessa kuvassani :) Muita laitteita en käytä kihartamiseen, niin en osaa sanoa niistä oikein mitään.

Riikka kirjoitti...

Cuuli kyllä toi palmunlehti-kaftaani :-) !

Jenni kirjoitti...

Kiitos Riikka :)