perjantai 15. toukokuuta 2015

Tyyli-inspiraatio: toukokuu


Kollaasin kuvat: Pinterest

Musta tuntuu, että takkeja voisi hamstrata vaikka kuinka paljon. Mutta toisaalta kyllähän sen ymmärtää kun ollaan Suomessa. Tällä hetkellä haluaisin kovasti valkoisen, rennon bleiserin ja/tai valkoisen, ohuen trenssin. Mulle käy todella usein niin, että mulla on kiva asu valmiina, mutta ongelma tulee siinä kohtaa, kun en keksi kivaa takkia ja kenkiä vesisateeseen. Tekonahkatakki toimii kyllä hyvin sadetakin korvikkeena, mutta se on niin lyhyt, ettei se käy kaikkien paitojen kanssa.

Kollaasin kuvista en osaa tällä kertaa valita lempparia, sillä kaikki miellyttävät kovasti mun silmääni. Kaikissa asuissa on joku kiva pieni juju. Entäs te, löytyykö lempparia?

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oikessa alanurkassa oleva asu on ihana ♥

Taru kirjoitti...

Alhaalla keskellä on mun lemppari♥

Unknown kirjoitti...

Lemppari on tuo vasemmassa reunassa keskellä. Raitapaita, trenssi, boyfriend farkut, täydellinen asu. Muutkin on kyllä tosi kivoja. Täällä ylsi takki hamsteri ilmoittautuu, itsekin olen iskenyt, jälleen, uuteen takkiin silmäni.

Sanna kirjoitti...

Kauluspaidat, rikkinäiset farkut ja korkkarit on mun heikkous! Näyttää vaan niin hyvältä (etenkin pienen brunan kanssa:))