maanantai 14. huhtikuuta 2014

Bloggers' Inspiration Day
Tälle kuvalle mä nauroin jonkun aikaa. Miten lyhyelle mä voin oikeesti näyttää :D Ihanat tytöt vieressä Oona Get a grip -blogista, New Life -blogin Jenni ja Mona Beyond words in my shoes -blogista on kyllä jonkun verran pidempiä, mutta ehkä mä laitan ostoslistalle mukavat korkkarit, joilla jaksais sipsutella ihmisten ilmoilla useemman tunnin :D
Kuvat: Krista Luoma / Ready for Fashion ja Indiedays.
Mulla oli suuret suunnitelmat ottaa mahdoton määrä kuvia tuolta Indiedaysin Bloggers' Inspiration -päivästä, mutta kuten tuossa taisinkin aikaisemmin jo mainita, mä olin niin innoissani tunnelmasta, ihmisistä ja kaikesta, että en kovin montaa kuvaa muistanut ottaa. Mutta ehkä parempi niin, ettei tätä elämää tuu elettyä ihan pelkästään kameran linssin läpi. Tapahtuma oli ihana ja toi hurjasti lisää intoa bloggaamiseen. Tuollaisiin tapahtumiin olisi ihana päästä osallistumaan useamminkin!

7 kommenttia:

R kirjoitti...

Mistä tuo ihana röyhelötoppi on? Näin sen noissa inspiration-päivän kuvissa ja tulin ihan sen takia tänne ennalta tuntemattomaan blogiin mutta jään kyllä seuraamaan! Ihana koira, ihana tyyli ja ihana Tampere!

T: toinen koiramuija Tampereelta :D

Linda kirjoitti...

Hitsi mua jäi harmittaa kun ei saatu mitään kunnon yhteiskuvaa tuolta!:(

Jenni kirjoitti...

R: Toppi on Hollisterin, mutta ostettu kirppikseltä :) Oi kiitos paljon ja tervetuloa ;)

Linda: Niimpä, ois kyllä ollut kiva! :/ Pitää muistaa ottaa seuraavaks kun ollaan jossai!!! <3

Nimetön kirjoitti...

Heeeiii, mulla on tollanen Ice-kello. Ostettu jostain reissusta joskus anno dazumal. Onko ne nyt joku juttu, kun olivat tuolla blogitapahtumassakin? Mietin jo, viittiikö siihen ostaa uutta patteria, kun entinen on hiipunut. Se on sellanen skottiruutunen, hm, en tiedä, onko enää ihan mua. :D

Mäkin löysin tän blogin noiden tuon tapahtuman kuvien kautta. Sun kuva vaan jotenkin erottui niiden kaikkien muiden bloggaajien kuvien joukosta jotenkin positiivisella tavalla niin, että heräsi uteliaisuus, että millaista blogia pidät. Rennolta ja mukavalta vaikuttaa!

Säde

Jenni kirjoitti...

Kyllä noita jonkun verran oli sielä ja niitä on näkynyt muistaakseni jo joitain vuosia. Ken ties uudestaan nousussa. Jos ei tunnu enää omalta, niin laita kello eteenpäin, joku muu voi ihastua siihen ;)

Kiitos, kiva kun tulit kommentoimaan! :))

Milla / millamainen kirjoitti...

Näyttääpä kivalta! :) Mua harmittaa, etten itse päässyt koska olin Tukholmassa risteilemässä. Ens kerralla sit, jos kutsu taas tulee! :))

Milla / millamainen

Linda kirjoitti...

Hahah ihana sä pikkusena tossa kuvassa!! Okei hyvä mun on sanoo ;D