keskiviikko 20. elokuuta 2014

Syksy mun vaatteissa


Huivi ja kengät - H&M // neule - Gina Tricot // farkut - Bik Bok
Mulla on jo aivan syysfiilis pukeutumisen suhteen ja se varmaan näkyy. Jo viime talvena mua houkutti ostaa mustavalkoinen neule, mutta se sitten jäi. Näin tuon Ginassa ja houkutus palautui mun mieleeni. Kaivoin sen kaveriksi talviasusteista tuon punaisen huivin. Alaosan jätin simppeliksi, jotta yläosa saisi huomion.

Viimeaikoina mulle on jäänyt tosi kökkö fiilis muutamien kuvausten jälkeen, mutta positiivisena yllätyksenä ne kuvat onkin onnistuneet paremmin kuin monet muut. Tän postauksen kuvia ottaessa tuntu ettei mikään onnistu ja hiukset on kokoajan naamalla ja mihin mä nyt nää kädet oikein laitan jne. Nyt kun sain vihdoin kuvat valmiiksi, oon supertyytyväinen! Kuvaajana toimi sisko, joka on onneks aina ihanan kärsivällinen <3

6 kommenttia:

meikäläinen kirjoitti...

Tosi ihana neule! Ja tuo punainen passaa kans tosi hyvin, pitäis kyllä nyt syksyn tullessa koittaa itsekin ostaa vaatekaappiin jotain punaista! :) Ja ihana blogi sulla!

T: http://arjensaarnoja.blogspot.fi/

Jenni kirjoitti...

Voi kiitos paljon! :)

inka kirjoitti...

Aivan ihana toi neule! :)

Jenni kirjoitti...

Kiitti Inka! :)

Susanna Taanila kirjoitti...

Eikä miten ihana neule ♥♥ rakkautta! Sopii niin hyvin ton punasen huivin kanssa yhteen. Pitää näköjään vilkasta gt nettisivut, jos löytäisin kans :-)

Jenni kirjoitti...

Kiitos :)