sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kevätvaatteita


Takki ja paita - H&M / reppu - Lindex / kengät - Reebok / farkut - omittu Millan kaapista, H&M /

Nahkatakki ja ohuehko paita, oisko tää nyt se kevät? Toinen hyvä perustelu keväälle on myös vaaleat farkut ja valkoiset kengät. Asuun on koottu juttuja, jotka ei oo olleet päällä pitkään aikaan tai laisinkaan. Reebokit tuntu aivan ihanalle taas jalassa, eikä tullut kauppamatkallakaan vilu ilman sukkia tai paksumpaa paitaa. Lämpömittarikin näytti tänään jossain kohtaa +7 astetta!

Varmaan aika monet naiset sai tänää naistenpäivän kunniaks kukkia, mutta mä sain asukuvat ja itsetehdyn, ihanan jälkkärin <3 Sopii mulle vallan mainiosti, huomenna voi ostaa ihan-muuten-vaan-kukkia. Ei oo sitten niin kovat paineet pitää niitä hengissä, heh.

Jokos muut on kaivelleet kevätvaatteita kaapista?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu! Minkä painonen oot jos saa kysyä?

Jenni kirjoitti...

Kiitos! Nyt en kyllä osaa ihan tarkasti vastata kysymykseesi, sillä mä en käy vaa'alla. En edes muista millon oon viimeksi käynyt. Mutta veikkaisin jotain 51-55 kg. Siinä se paino on pyörinyt jo monta vuotta.

Elina kirjoitti...

Aivan ihanat noi farkut! Täytyypä pistää sellaiset hankintalistalle :)

Milla K kirjoitti...

Jeee, noi farkut sopii sulle ku nenä päähän!! ;)

Anonyymi kirjoitti...

mistä oot tilannnu noi kengät? ilmeisesti se princess malli? onko hyvät jalassa, oon nimittäin ite meinannut ostaa noi ja olis kiva kuulla mielipidettä niistä :-) on ainakin tosi kivannäköiset

Jenni kirjoitti...

Oon ostanut nuo kengät kirppikseltä joskus viime keväänä lähes käyttämättöminä. Mielestäni on juurikin kyseinen malli. Mä oon tykännyt ihan hurjasti! Tosi mukavat ja pehmoset jalkaan ja suht helppo pyyhkiä puhtaiksi. Kyllä suosittelen. Muistaakseni oon nähnyt noita joskus Intersportissa ja Stockalla.

illi kirjoitti...

voi sie oot niiiiiin kaunis, ja noi hiukset <3 pitäiskö nyt itekin jo uskaltaa lyhentää...

Jenni kirjoitti...

Hii kiitos ihana<3 Lyhennä vähäsen, ei välttämättä mitää dramaattista aluks :)