torstai 12. maaliskuuta 2015

Kevätauringon fiilistelyä


Lasit - Gina Tricot / takki ja neule - Bik Bok / housut - H&M / kengät - Adidas /

Kuvat: Milla / Lack of Colour

Oon fiilistellyt koko päivän tuota ihanaa kevätaurinkoa. Aamulla tuli ilmeisesti oltua niin fiiliksissä ja unessa, että unohdin varmaan viis asiaa kotoa lähtiessä. Kuten esimerkiksi kameran. Mitenkään olennaista ottaa kameraa asukuvaustreffeille, eihän? No onneks Millalla oli kamera ja akkua. Käytiin ostamassa mulle varamuistikortti ja sitten päästiin kuvailee.

Myöhemmin töiden jälkeen vietin ihanan shoppailu-illan siskon kanssa. Kierreltiin kaupoilla etsimässä kenkiä siskon valmistujaisiin ja löydettiinkin sopiva pari! Kuinka moni oikeesti löytää jotain valmistujaisiinsa (tai ylipäätään mihinkään juhliin) ekalla shoppailukierroksella? Tuntuu, että yleensä saa kiertää monta viikkoa kauppoja, että löytää etsimänsä. Käytiin myös Minetissä herkuttelemassa ihanalla jädellä, ah nam! Mulla piti olla shoppailulakon viimeinen päivä tänään, mutta enköhän mä mennyt ostamaan itsellenikin kengät... tai siis kahdet, hups!

4 kommenttia:

Milla K kirjoitti...

Ihana ihana ihana!! <3

Jenni kirjoitti...

:)<3

Nopsukka kirjoitti...

Ihana takki. Onko tuota edelleen saatavilla?

Jenni kirjoitti...

Kiitos! Valitettavasti en kyllä osaa nyt vastata, sillä en työskentele Bik Bokissa :) Mutta tuo on syksyllä ostettu, joten ehkä alerekissä saattais olla?