tiistai 15. huhtikuuta 2014

Fiilistelyä
Vaalea farkkupaita ja harmaa, rento teeppari on tällä hetkellä mun yksi lemppari vaateyhdistelmä. Ne on yhdessä jotenkin niin neutraaleita ja kivan vaaleita. Ihan ykköskoru on tietenkin kihlasormus. Ihailen sitä edelleen monta kertaa päivässä, se vaan on niin kaunis. Muita kivoja juttuja tällä hetkellä on tuo lisääntyvä päivänvalo, en vaan saa siitä tarpeekseni. Odotan innolla niitä valoisia kesäöitä. Sillon vois lähtee spontaanisti yöllä kuvailee pihalle hiljasia katuja, tyyniä järviä ja muuta mitä kesäöihin nyt kuuluu. Ja kyllä tuo objektiivikin on yks tän hetken ykkösjuttuja, joita fiilistelen. 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, sormuksesi onkin tosi kaunis. Sopii sinulle! Vaikutitko itse valintaan vai osasiko sulhosi valita itse sopivan?

Onko sulla muuten ollut jotain postausta tuosta kamerasta? Haluisin ostaa uuden kameran ja merkkiä pohdin, siksi kysyn. Olisi mielenkiintoista, jos tekisit siitä syväluotaavan esittelyn ja listaisit myös kokemuksia, mikä siinä toiminut hyvin, mitä ominaisuuksia ehkä kaipaat, jne.

Säde

Jenni kirjoitti...

Kiitos, itse sain valita :)

Ei mulla oo ollut mitään postausta tuosta kamerasta, kun mä en oo ihan pro niitten kanssa :D Itse vasta siis opettelen käyttämään kameraa ja sen asetuksia. Tuo kamera on kuitenkin todella yleinen tällä hetkellä, ihan varmasti joku muu on tehnyt siitä postauksen. Googlettele Olympus Pen lite e-pl5. Omatkokemukset on kuitenkin tosi positiiviset. Helppokäyttää ja isot propsit kosketusnäytöstä, jolla voi mm. ruutua koskemalla ottaa kuvan ja tarkennus tulee siihen kohtaa, johon painoit.

Milla kirjoitti...

On tosiaan kiva yhdistelmä! :)) Ja kihlasormus on oikein kaunis!

Milla / millamainen

Anonyymi kirjoitti...

Olitko tänään (15.04) Helsingissä? Olin näkevinäni jonkun sun näkösen tytön jonkun samanikäisen pojan kanssa mutta voin olla väärässäkin!:) kiva postaus :)

Jenni kirjoitti...

Ihan oon Tampereella ollut koko päivän :)