torstai 28. huhtikuuta 2016

Lempparit samassa asussa


Takki, kengät - H&M / housut - Bik Bok / hattu - Seppälä / college - CK /

Kuvat: Milla / Lack of Colour

Tässä asussa on pelkkiä lempparijuttuja päästä varpaisiin! Meinasin ostaa viikonloppuna myös lyhyemmät mustat housut sekä hiekan väriset housut. Nyt jäi ehkä hieman kaduttamaan, että jätin ne kauppaan. Ei tekis yhtään mieli pukea kireitä housuja tällä hetkellä.

Multa on viimeaikoina kysytty tosi usein, että miten uskallan käyttää leveitä housuja. Enkö mä pelkää, että ne saa mut näyttää lyhyeltä? Jujuhan piilee siinä, että mä oon lyhyt. Sitä on vähän paha peitellä, hah. Kuviin voi helposti feikata pituutta muuttamalla kuvakulmaa ja käyttämällä vaikka asussa samaa väriä päästä varpaisiin. Mutta en halua, että pituus rajoittaa liikaa mun vaatevalintoja, sillä se on loppujen lopuks ihan sama mitä mulla on päällä, kun livenä ihmiset kyllä näkee mun pituuden. Mä oon jo tottunut, että oon yleensä se porukan pienin muija.

5 kommenttia:

Sofia / Kaksinaamainen.com kirjoitti...

Ja mitä väliä sillä oiskaan vaikka näyttäisikin lyhyeltä? Ei se maailma siihen kaadu, kunhan itse viihtyy vaatteissaan ja on tyytyväinen itseensä! :) Ihana asu, nuo housut pukevat sua erittäin hyvin!

SaraSusanna kirjoitti...

Upee asu! Itsekin rakastan löysiä housuja, voisin ostaa niitä kaapin täyteen... Ne kun vaan ovat niiiin mukavat jalassa. Päihittävät 100-0 kireät nahkahousut tms. Toi Calvin Kleinin huppari on myös ihana!! <33

http://www.lily.fi/blogit/outta-my-heart

Jenni kirjoitti...

Sofia: Nimenomaan! Kiitos paljon <3

Sara: Voi kiitos! Musta tuntuu tällä hetkellä ihan samalta!

Terhi Suanto kirjoitti...

Juuri oikea asenne! Näyttää ihan super hyvältä koko asu : )

Jenni kirjoitti...

Kiitos Terhi <3