maanantai 11. huhtikuuta 2016

#inchblogikirppis


Joko teillä on suunnitelmia tulevalle viikonlopulle? Jos ei, niin merkatkaahan kalenteriinne: Minä, MillaMaj ja Noora ollaan myymässä meidän kamppeita INCH" farkkukaupan alakerrassa (Kuninkkaankatu 21) tämän viikon lauantaina 16.4. klo 12-16. Vitsi tulee varmasti kiva päivä! Tulkaahan moikkailemaan, toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle!

Mä oon käynyt jo vähäsen mun kaappeja läpi ja sain kerättyä vartissa kolme pientä vaatepinoa sekä jokuset kengät, takkeja ja repun. Ja siis tuossa on vasta ensimmäisen vartin tulos. Mulla on vielä keväisemmät kamppeet käymättä läpi samoin kellarissa säilössä olevat vaatteet. Toivon pääseväni eroon kaikesta, mitä ei ole tullut käytettyä niin paljoa tai mikä ei enää tunnu niin omalta.

Muistakaa varata käteistä mukaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Tuleeko siis muutakin merkkiä kuin inch myyntiin?

Jenni kirjoitti...

Hei! Me bloggaajat myydään siellä kirppis tyyliin meidän vaatteita, asusteita ym. ja INCH" farkkukaupalla on osa tuotteista tuolla alennetulla hinnalla. En osaa sanoa tarkemmin minkä merkkisiä vaatteita päättyy aleen :) INCH" farkkukaupan nettisivuilta pääset kurkkaamaan, mitä kaikkia merkkejä siellä on myynnissä!