keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Elämäni ensimmäinen kasvohoito - Keidas by Lumo
Pari viikkoa sitten kävin elämäni ensimmäisessä kasvohoidossa Keidas by Lumossa. Ensimmäisenä hoidon jälkeen mielessä ei pyörinyt mitään muuta, kuin että miksi mä en ole 23 vuoden aikana käynyt ikinä ennen kasvohoidossa?

Mulla oli silloin suprekiireinen viikko ja tuntui, ettei mulla olisi ollut edes aikaa koko hoidolle. Se oli kuitenkin ihan täydellinen ajoitus. Se oli nimittäin just sitä, mitä tarvitsin sillä hetkellä. Omaa aikaa, rauhoittumista, paikallaan oloa, rentoutumista, nauttimista ja stressin lievitystä. Sitä että saat kuunnella, kun joku juttelee sulle ilman mitään kiirettä, hiljaisella ja rauhallisella äänellä, voit katsella lepattavaa kynttilää samalla kun hämärä huone täyttyy lumoavista tuoksuista.

Keidas halusi tarjota mulle Kuiskaus-hoidon, joka kesti noin 75 ihanaa minuuttia. Aluksi täyttelin lappusen, jossa kysyttiin mm. mun ruokavaliosta ja lääkkeistä. Sitten pääsinkin jo pitkäkseni. Kasvohoitoon sisältyy aina alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, naamio sekä kotihoito-ohjeet. Kuulemma mun iho kaipasi puhdisusta otsasta ja leuasta, sekä kosteutusta pintakuivuuteen. Hoito aloitettiin jalkojen kuorinnalla ja hieronnalla, jonka rentouttava vaikutus tuntui koko kehossa, eikä kiireestä ollut enää tietoakaan. Mun iholle käytettiin pääasiassa Patykan ja Absolutionin tuotteita ja mun iho tuntui kyllä tykkäävän niistä. Mulle tehtiin myös klassinen hieronta, sillä se edistää verenkiertoa, joka auttaa kosteuttavien tuotteiden imeytymistä. Se oli ihanaa.

Ehkä eniten mua jännittin näppyjen poisto. Oon kuullut kauhutarinoita, että se sattuisi todella paljon, kun taas jotkut ovat sanoneet, ettei tunnu missään. Mä jännitin ihan turhaan. Poisto ei tehnyt kipeää, muuta kuin suupielien vieressä vähän nipisteli. Voi olla että mulla on sitten korkeahko kipukynnys, en tiedä. Oma nyppiminen on monin verroin kipeämpää. Nyt mun leuassa on huomattavasti vähemmän mustapäitä, mutta otsaan niitä tuli uusi joukko, kun vedin tuossa viime viikolla taas stressit jostain, heh.

Sain kuulla, että mun ihotyyppini on normaali. Siinä on vähän mustapäitä johtuen varmaankin ihon puhdistautumisesta, kun oon siirtynyt luonnonkosmetiikkaan, sekä pientä pintakuivuutta. Jännä, oon aina luullut, että mulla on herkkä ja kuiva iho.

Hoidon lopuksi jäin vielä rauhassa omaan tahtiin pukeutumaan ja samalla sain nauttia kupillisen puhdistavaa vihreää teetä.

Kotihoito-ohjeissa suositeltiin sisäisesti nauttimaan kuuri Argital savijauhetta veden kanssa, joka puhdistaa elimistöä, aloe vera geeliä, joka hoitaa suolistoa, joka edistää ravintoaineiden imeytymistä, pähkinöitä hyvien rasvojen takia sekä paljon vettä säännöllisin väliajoin. Ulkoisesti kasvovedellä läträilyä aamuin illoin, puhdistustuotteeksi puhdistusmaito. Aamulla ei suositeltu kasvojen puhdistusta muuta kuin kasvovedellä. Illalla märkään ihoon seerumi ja öljy, päiväksi voide, johon tarpeen mukaan voi sekoittaa joukkoon öljyä. Parin kuukauden päästä olisi hyvä käydä Hetki-kasvohoidossa, joka ylläpitää ihon kuntoa. Aion kyllä käydä!

Keidas by Lumo on luonnonkosmetiikkan myymälä, ekokampaamo ja kauneushoitola, jossa onnistuvat myös meikkaukset. Kun tulet ovesta sisään, vastassa on ensimmäisenä ihanan kukkien tuoksu ja sen jälkeen iloinen henkilökunta Tiina ja Miia.

Jos joku muukin uskaltautuu ehkäpä elämänsä ensimmäiseen kasvohoitoon,
niin Keitaalla Hetki-kasvohoito on tutustumistarjouksessa 54 € (normaalisti 68 €).

Keidas by Lumo
Aleksanterinkatu 28, Tampere
Avoinna ti-pe 10-18, la 11-15

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta! Ja näyttää myös. Tuoreet kukat tuovat kivan fiiliksen! Itse kävin juuri muutama viikko sitten kasvohoidossa ja yllätyin myös siitä, että näppyjen poisto ei ollutkaan yhtään kamalaa. Mietin vain jokaisen nipistyksen kohdalla, että taas on vähän sileämpi iho, ja taas... :-D

Jenni kirjoitti...

Jep, kauneudesta ei sittenkään välttämättä tarvitse kärsiä, toisin kuin sanonta väittää ;)