lauantai 12. heinäkuuta 2014

Monday evening, diy crop top


Maanantaina illalla treffasin Lindaa. Testiajolle pääsi mun uudet kengät, jotka bongasin H&M:stä. Esittelin kengät Lindalle ja lähdettiinkin melkein siltä seisomalta hakemaan Lindalle samanlaisia :D Uusien kenkien pariksi laitoin myöskin uudet housut, jotka ostin Bik Bokista. Nuo on niin ihanat päällä, vilpoiset ja rennot. Tuo toppi oli aikamoinen hätäratkaisu. Mulla nimittäin nousi maanantaina päivällä ihan kamala aurinkoihottuma rintaan, eikä mulla ollut muita korkeakauluksisia paitoja, kuin pitkähihaiset kauluspaidat, joita ei tehnyt mieli laittaa, sillä mittarissa lukemat nousi yli 25 asteen. Siispä tuunasin Elmon vanhasta vaimarista napapaidan :D Mietin, että pitäisköhän leikata vielä inasen lyhyemmäksi?

4 kommenttia:

Viivi Sofia kirjoitti...

Ihana postaus! Tykkään aivan älyttömän paljon tuosta sinun asusta, ja leikkaa ihmeessä tuota paitaa vielä hitusen lyhyemmäksi :)

Blogisi on muutenkin aivan älyttömän kivan oloinen. Kirjoitat selkeästi, ja kuvat ovat älyttömän hienoja (koko hyvä ja tarkkuus)
Sait uuden lukijan lukijapeheeseesi :D

http://dailyxdreamer.blogspot.fi/

Jenni kirjoitti...

Oi kiitos paljon ja tervetuloa! :)

Malla kirjoitti...

Tykästyin noihin kenkiin tosi paljon, onkohan noita myynnissä vielä HM:ssä? Upea asu muutenkin!
Uusi lukija ilmoittautuu, jään innolla seurailemaan uusia postauksia :)

http://fashionetc-m.blogspot.fi/

Jenni kirjoitti...

Mä en yhtään osaa sanoa onko just noita, mutta huomasin, että sinne oli tullut uusia, melkein samanlaisia, mutta vähän korkeammalla korolla. Vitsi kun nekin ois kivat, mutta ne oli kuitenkin niin samanoloiset noiden kanssa, että en varmaan viitsi ostaa niitäkin.