sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Viikon ostoksia


Vappu ja viikonloppu meni mukavasti Helsingissä hyvän ruuan ja sukulaisten kanssa. Käytiin myös siskon kanssa shoppailemassa ja virkkuukoukkukin oli ahkerassa käytössä. Tampereen vappu on jo niin nähty, että oli kivaa viettää vappua ihan muualla vähän rauhallisemmin. Mua inhottaa keskustassa asumisessa se, että kaikkien juhlapäivien ja festareiden ym. jälkeen kadut on täynnä lasinsiruja. Koiran ulkoiluttaminen on silloin lievästi sanottuna jännittävää, kun saa miettiä että joutuuko saman päivän aikana vielä eläinlääkäriin ja maksaa mammonaa kun koiralta poistetaan lasinsirua tassusta. Ja asiaan.

Yllä kuluneen viikon shoppailut. Mun ihastus raitoja kohtaan alkaa olla jo vitsaus perheen ja kavereiden keskuudessa. Meen mä mihin kauppaan tahansa, mun silmiin osuu ensimmäisenä jotain, jossa on raitaa, hah! Näin kävi Helsingissäkin. Mä vaan sinkoilin raitakuosilta toiselle ja loppujen lopuks käteen jäi bikinit ja bleiseri, ah ihanat! Printtipaita on myös ihana, etenkin farkkujen kaverina. Asupostauksissa saatte lisää kuvia sitten myöhemmin.

Tuon ruskean nahkalaukun ostin jo alkuviikosta Sokokselta. Mietin pari päivää, että palautanko sen, mutta parin(kymmenen) peilailun jälkeen se alkoi näyttämään jo niin kivalta, että palauttaminen ei käynyt enää mielessäkään. Toivon että tuo säilyy mulla hyvänä monta vuotta, ainakin se on tosi laadukkaan oloinen ja helppo yhdistää. Siinä on myös tosi paljon taskuja ja tila laukun sisällä on muutenkin jaettu tosi kätevästi, että tavarat on tosi helppo löytää.

3 kommenttia:

heidi kirjoitti...

Oi toi laukku!

elamanikuvina.blogspot.fi

Linda kirjoitti...

Voi että toi laukku on ihaaana!

Jenni kirjoitti...

Jep! Kiitti! :)