sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Luonnonkosmetiikkasaalis I love me -messuilta


Tuli käytyä lauantaina I love me 2016 -messuilla ja hamstrasin sieltä kosmetiikkaa näköjään koko loppuvuodelle ja vähän ens vuodenkin puolelle. Aikamoinen saalis, hups. Mukaan lähti luottotuotteita kuten tuo Laveran puhdistusmaito, Eco by Sonyan itsestäänruskettava kasvovesi ja Everyday Mineralsin meikkipohja. Vähän uusiakin juttuja ostin testiin mm. Laveran dödö, Madaran pihlaja- ja nokkosvoiteet sekä YA Naturaen kuivan ihon yövoide ja silmänympärysvoide. Innoissani jo testasin eilen illalla tuota YA Naturaen yövoidetta ja vitsi miten ihanalle se tuoksui ja tuntui iholla! 

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Ihana sävy tuossa luumuisessa kynsilakassa, ooh! Kokeilin itekin tuota YA:n huulirasvaa, mutta en jostain syystä ollenkaan tykännyt. Se ei ehkä kosteuttanut tarpeeksi. Hyvä että muut merkin (vai voiko sitä kutsua merkiksi :-D) tuotteet vaikuttavat hyviltä!

Jenni kirjoitti...

Kiitos Veera, taidankin testata pian mille sävy näyttää kynsillä :) Itse tykkään ihan hurjasti tuosta YA Naturaen huulirasvasta! Se kosteuttaa ainakin mun huulia riittävästi ja plussaa siitä, ettei tuote jätä mitään inhottavaa kalvoa huulien pinnalle. Mutta YA Naturaen silmämeikinpoistoaineesta en pitänyt, se kirveli jostain syystä hurjasti.