tiistai 11. lokakuuta 2016

Iik, miten lyhyet hiukset!


Kääks, miten lyhyet hiukset mulla onkaan nykyään!
Mulla on paha tapa, että kun saan päähäni jotain, haluan sen heti. Kyllästyin ei minkään mallisiin hiuksiin ja halusin polkan. Vapaapäivänä varasin ajan kampaajalle ja kerroin mun toiveen: "Rento polkkatukka, jota ei kauheasti tarvitse laittaa, niin että se hipoo hartialinjaa. Leikkaa mieluummin liikaa kuin liian vähän." Pitkästä aikaa rikottiin latvaakin, mutta niin, etteivät hiukset näytä kuitenkaan ohuilta. Ja todellakin leikattiin enemmän, nimittäin nuo eivät kyllä hipaise hartialinjaa, mutta se ei haittaa. Mun hiukset kyllä kasvaa takaisin, jos niin haluan.

Kyllä mä tästä tykkään ihan tosi paljon, mutta hitto mikä totuttelu! Mulla on ollut viimeksi kymmenen vuotta sitten näin lyhyet hiukset. Kymmenen viimeisen vuoden aika oon turvautunut vähän liiaksikin ponnariin, mutta nyt mun niskahiukset eivät yletä ponnarille. Tosi kivaa vaihtelua pitää hiuksia auki. Muutaman kerran olen laittanut puolet hiuksista pienelle nutturalle, mutta sitä en ole jaksanut pitää montaa tuntia. Ja ihanaa miten nopeasti hiukset saa pestyä ja kuivattua.

Oon niin tyytyväinen, että päätin ja uskalsin leikkauttaa näin lyhyet hiukset.

5 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Vau mikä tukka! Itsekin himottaisi leikata lyhyemmäksi, ja tää antoi kylllä vain lisää innostusta! :-)

Ninni Kulmala kirjoitti...

Magee tukka ja just hyvän pitkä! Itse en tajua LOB- tyyliä, joka ei ole oikein minkään pituinen. Peukkua siis uudelle tukalle 😊

Jenni kirjoitti...

Ninni: Kiitos! Lyhentäminen tekee aina hyvää, vaikka sitten lyhentäisi vähän kerrallaan :) Ihanan terveille tuntuu latvat leikkaamisen jälkeen!

Ninni Kulmala: Kiitos, pituus tuntuu kyllä just hyvältä :) Lob-malli sopii mun mielestäni monelle, jos vaan osaa ja jaksaa laittaa hiuksia. Mä oon niin huono laittamaan mitenkään, niin tää lyhyempi on vähän siistimpi mulla, heh.

Hemppe kirjoitti...

Vautsi, todella kivat hiukset ja sopii sulle ! :)

Jenni kirjoitti...

Kiitti Hemppe :)