torstai 11. elokuuta 2016

Vapaa-aika tuntuu raskaammalta kuin työnteko


Bomber-takki, t-paita - H&M / mekko, aurinkolasit - Gina Tricot / kengät - Vagabond /

Kuvat: Susanna Plane

Mulla on tällä hetkellä sellainen olo, että vapaa-aika on raskaampaa kuin työnteko. Stressaan vaan kotona kaiken vapaa-aikani Helsinkiin muuton takia ja käyn töissä rentoutumassa. Oon käyttänyt kaiken vapaa-ajan asuntojen etsimiseen ja koittanut karsia mahdollisimman paljon tavaroita, ettei tulisi vietyä mitään turhaa muuttokuorman mukana uuteen kämppään. Tulee helposti sellainen olo, että jos on kotona, pitäisi kokoajan tehdä jotain muuton hyväksi, muuten tulee morkkis, ettei ole tehnyt niin paljon kuin olisi voinut. Voitte vaan kuvitella, miten väsynyt olo on, jos kokee työnteon rentouttavammaksi kuin vapaa-ajan. Ei vissiin kannattaisi stressata. Eipä sille aina voi mitään. Meikäläinen kun on vähän sellainen "mitä jos, entä jos kuitenkin, mitä tässä voi pahimmassa tapauksessa käydä" -tyyppi. En pidä sitä kuitenkaan huonona ominaisuutena itsessäni. Ainakin tulee varauduttua moniin asioihin ja usein siitä on ollut hyötyä. Nyt oon kuitenkin huomannut hokevani välillä ajatuksissani itselleni, että älä Jenni stressaa, kaikki etenee omalla painollaan.

Tänäaamuna oon ottanut itselleni vähän aikaa. Oon tehnyt niitä juttuja, joista nautin. En oo pitänyt mitään kiirettä, oon juonut kahvia sängyssä ja lueskellut pitkästä aikaa blogeja. Tuntui niin rentouttavalta valita tähän postaukseen kuvia. En malta odottaa, että arki taas tasapainoittuu ja pääsen Helsinkiin kuvailemaan, tapaamaan kavereita, tutustumaan uuteen kotiympäristöön ja ylipäätään tajuan taas nauttia niistä arjen pienistä kivoista asioista.

3 kommenttia:

mirella kirjoitti...

Mullakin on tällä hetkellä kauhee stressi päällä, mutta pidän välillä ansaittuja lepopäiviä eli teen ainoastaan niitä asioita jotka antaa mulle hyvän olon! Välillä pitää muistaa hengähtää stressin keskellä:)

Terhi Suanto kirjoitti...

ihana saada sut Helsinkiin < 3

Jenni kirjoitti...

<3