keskiviikko 31. elokuuta 2016

Iso peukku Bohon mattapunille


Olen hurjan tykästynyt näihin muutamaan Bohon mattaiseen huulipunaan! Sävy 107 on aivan ihana syksyinen ruskea ja 108 on murrettu pinkkiin taittava punainen. Kesällä käytin melko usein tuota punaista, mutta näin syksyn tullen ja muutenkin arkena tykkään enemmän tuosta ruskeasta. Hintaa näillä punilla Ruohonjuuressa on 12,50 €, joka on mun mielestäni todella edullinen hinta hyvälle huulipunalle, joka on vielä luonnonkosmetiikkaa. Aion kyllä käydä ostamassa itselleni vielä yhden hieman klassisemman punaisen. Bohon punista löytyy monenlaista koostumusta, mutta itse tykkään näistä mattaisista, koska näitä ei tarvitse lisätä niin usein.

+ Pysyy todella hyvin
+ Mattaisesta koostumuksestaan huolimatta ei kuivata huulia
+ Tuoksuu sitrukselta
+ Tuntuu mukavalta
+ Helppo levittää
+ Peittää hyvin

- Pahvinen putelli pysyy melko huonosti kiinni, joten näitä punia ei missään nimessä kannata jättää laukunpohjalle pyörimään.
- Putellin pohjassa olevat sävy-ympyrät eivät vastaa kovin hyvin punan oikeaa sävyä, joten kun menee etsimään itselleen mieleistä sävyä, kannattaa suosiolla avata jokaisen punan korkki.

Myös muut Bohon meikit kiinnostavat, sillä olen viimeaikoina lukenut niistä hurjasti kehuja, nimen omaan niiden kestävyyden kannalta. Meikäläinen kun ei kuulu niihin naisiin, jotka käyvät jokusen tunnin välein korjailemassa meikkiä vessassa.

Ei kommentteja: