maanantai 1. elokuuta 2016

New life


Takki - Vila / paita, farkut - H&M / kengät - Vagabond / aurinkolasit - Gina Tricot /

Kuvat: Susanna Plane

Tiedättekö mistä New life sai alkunsa? Halusin kirjoittaa blogia (yllättävää, eikö?) ja olin pohtimassa sille nimeä. Niihin aikoihin olin myös muuttamassa pois kotoa äidin helmoista. Oli sellainen olo, että nyt alkaa ihan uusi elämänvaihe. Siitä nimi New life. Tästä on jo yli kuusi vuotta, mitä ihmettä?!

Edelleen tuo nimi on hyvin ajankohtainen. Me ollaan nimittäin Elmon kanssa muuttamassa tässä syksyllä Helsinkiin! Lähdetään sinne mun töiden perässä. Työt aloitan elokuun puolessa välissä ja Tampereen kämppä on meillä elokuun loppuun. Syyskuun alkussa pitäisi siis olla jo jossain uudessa kodissa Helsingissä. Hieman jännittää millainen kämppä keretään saamaan pikaisella aikataululla. Pieni stressi on näkynyt blogin puolella hiljaisuutena. Ei vaan ole oikein irronnut mitään tekstiä, kun ajatukset ovat olleen asunnon etsimisessä. Eilen tein pikavisiitin Helsinkiin, kun kävin katsomassa yhtä asuntoa. Se oli aivan ihana ja toivon todella paljon, että päästäisiin sinne vuokralle. Odotan niin paljon arkea Helsingissä. 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

Kiitos avusta!
– Tiia Valtonen

Riikka kirjoitti...

Tsemppiä Jenni uusiin haasteisiin :-) Muutokset on usein hyvästä!

Jenni kirjoitti...

Kiitos Riikka! Oon samaa mieltä :)