torstai 18. helmikuuta 2016

Stockmannin uusi vaatemerkki cut & pretOltiin viikko sitten Millan kanssa tutustumassa Stockmannin uuteen vaatemerkkiin cut & pret:iin. Tilaisuuden juonsi kaunis Maryam. Katseltiin pieni muotinäytös, jossa malleina toimivat Stockan omat työntekijät. Musta on niin paljon inspiroivampaa nähdä vaatteita erikokoisten ihmisten päällä, pisteet siitä! Bongasin ihanat housut, joita pitää käydä testaamassa. Ne ovat nuo mustat tuossa mallinuken päällä. Myös yksi hame epäsymmetrisellä helmalla jäi mieleen.

Oli ihan mahtavaa päästä juttelemaan myös cut & pret:in suunnittelijoille Johanna Salovaaralle ja Outi Kiurulle. Heille sai esittää toiveita tulevien mallistojen suhteen ja mä toivoin, että saataisiin meille Suomeen housumallisto lyhytjalkaisille naisille. Oli mukavaa, että mun idea otettiin kiinnostuneesti vastaan. Saa nähdä pääseekö se toteutukseen asti. On meinaan ikävää viedä housut aina lyhennettäväksi tai turhautua lastenosastolla niihin kukkakuvioihin perstaskuissa.

2 kommenttia:

Sofia / Kaksinaamainen.com kirjoitti...

En ole tuohon merkkiin törmännytkään! Kuvien perusteella printit ja tekstuurit näyttävät herkullisilta, pitääkin mennä tutkimaan paikan päälle! :)

Jenni kirjoitti...

Suosittelen :) Kivoja ja helposti yhdisteltäviä vaatteita.