torstai 25. helmikuuta 2016

Kasvojen hemmottelu Kimpuressa - Mitä opin?


Pari viikkoa sitten kävin Kimpuressa kasvojen hemmottelussa. Ensin mun ihoa hoidettiin Jurliquen tuotteilla, puhdistettiin, kosteutettiin, hierottiin ja kosteutettiin lisää. Käytettiin öljyä, seerumia, rasvaa ja kasvosuihketta, vitsi miten ihanaa oli! Sain kuulla, että mulla on kuiva ja herkkä iho, jota tarvitsee hoitaa paljon, jotta saan mun punoittavat posket rauhoittumaan. En ollut edes tullut ajatelleeksi, että punoittavat posket saattavat ennemmin olla oire, kuin normaali tila.

Ihon hoidon jälkeen sain nauttia vielä meikkauksesta, jossa käytettiin Inikan tuotteita. On todella mielenkiintoista, kun joku toinen meikkaa. Siinä oppii kyllä katsomaan itseään hieman eri tavalla ja miettimään niitä omia parhaita puoliaan. En ole ennen voinutkaan kuvitella, että käyttäisin öljyä kasvoille ennen meikkipohjan levittämistä, mutta näköjään sekin on mahdollista! Parasta meikissä oli, että se ei tuntunut kuivalta vaan ihanan kepeältä ja viileältä. Aivan kuin mulla ei olisi ollut kasvoilla meikkiä ollenkaan, vain pelkät hoitotuotteet. Tuo kuvan poskipuna oli ihana, siitä tuli kesäinen fiilis! Mukaan lähti kuitenkin peiteaine, sillä tuon hemmottelun jälkeen en voinut enää kuvitellakaan käyttäväni Mac:in peiteainetta, joka tuntuu todella kuivattalta ja haisee pahalta.

Kaiken ihanuuden jälkeen peilistä näkyi todella hehkuva iho. Oon aina aiemmin koittanut piilottaa kaiken mahdollisen kiillon puuterilla ja jättämällä ne öljyt vain pariin käyttökertaan per viikko. Talvella iho taas on ollut niin kuiva, ettei puuteriakaan ole voinut laittaa. Siitä se ihon sameus on johtunut. Tästä eteenpäin koitan piilottaa vähemmän ja korostaa enemmän. Ja ehdottomasti aion hemmotella itseäni useammin!

Ei kommentteja: