torstai 29. lokakuuta 2015

Some facts


Takki - NewYorker / saappaat, farkut - H&M / 
huivi - Cubus / hattu - Seppälä

Kuvat: Milla / Lack of Colour

• Aina viileiden ilmojen tullessa ihmettelen sitä, minkä takia busseissa on lämmitys täysillä, vaikka suurin osa matkustajista on varmasti pukeutunut niin, että tarkenee ulkonakin... joten matkalla tulee poikkeuksetta kuuma.

• Lisää bussijuttuja. Mulla on niin lyhyet jalat, että mulla harvemmin ylettää bussissa kantapäät lattiaan. Sen takia tykkään mennä usein istumaan taakse siihen renkaan kohdalle, siinä on nimittäin se korkeampi kohta, heh!

• Talvella en muista melkein koskaan ottaa aurinkolaseja mukaan. Johtuu varmaan pimeistä aamuista?

• Kärsin ajoittain migreenistä, mutta oon löytänyt siihen erilaisia helpotuskeinoja, kuten tölkki batterya tai kokista ja sitten jutustelu kivoista asioista, jolloi saatan oikeesti unohtaa migreenin ja sitten huomaan, että se onkin poissa! Uskon että mieliala, sokeri ja kofeiini siis vaikuttavat paljon mun migreeniin. Stressin lisäks, mutta edellä mainittuja on helpompi kontrolloida.

• Tuun todella hyvälle mielelle, kun saan (ja jaksan) kokata jotain värikkäistä kasviksista.

• Mulla on niin pitkät ripset, että en voi käyttää kuin vedenkestäviä ripsivärejä. Jos laitan tavallista ripsaria, niin mun ripset alkaa palautua piikkisuoriksi. Mieluusti käyttäisin normaalia ripsaria, sillä sen pois peseminen ois ihanan helppoa verrattuna vedenkestävään.

3 kommenttia:

Miru kirjoitti...

Ripsarivinkki: Sensain Kanebo 38 on vedenkestävä, mutta lähtee lämpöisellä (38 asteisella) vedellä pois! Aivan loistava ja oma luottoripsari :)

Jenni kirjoitti...

Hei kiitos vinkistä! Oon kyllä kuullut monet kehut tuosta, joten laitan korvantaakse!

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Kai sitä kuskia lämmitetään autossa ja niitä muksuja, jotka repii heti sisätiloissa kaikki pipot, tumput yms.pois. :) Törmäillään tänään!