keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Yksinkertainen on välillä vaikenta


College - Gina Tricot / takki, housut - Bik Bok / kengät - Adidas

Kuvat: Milla / Lack of Colour

Varmasti monet, jotka ovat käyttäneet joskun Macin tietokoneita tietävät, miten naurettavan yksinkertaisia ne osaavat välillä olla. Jotkut toiminnot ovat niin yksinkertaisia, että kun ne on tajunnut alkaa ihan naurattaa. Ainakin mulle on käynyt näin muutaman kerran. Toisinaan mulle tulee sama fiilis vaatteiden kanssa. Usein yksinkertainen on kaunista ja eniten mun mieleen, mutta hitsi että se voi olla välillä hankalaa. Tässä taas yks ilta vedin kunnolla herneet nenään, kun koitin pohtia aamulle asua valmiiksi. Aikaa kului tunti. Siis kokonainen tunti vaan yhden asun päättämiseen (selkeesti elämän vaikeimpia päätöksiä). Sitten kun päädyin näihin vaatteisiin alkoi vähän kieltämättä naurattaa. Mikä tässä muka oli niin vaikeaa?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva asu! :) samaistuin kyll tohon täysin,välillä asujen miettimisestä tekee vähän turhan hankalaa :D millon oot ostanu noi housut? Mulla on nimittäin etsinnässä just samanlaiset :)

Susanna kirjoitti...

Tosi kiva asu! Ja ihanat noi housut :---)

Saara kirjoitti...

Ompa kiva asu!! Sulla on muutenkin todella kiva tyyli! Onkohan mistä noi housut, on ihan samanlaiset ollu jo hetken ostoslistalla!

Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos! Ostin nuo joskus kesällä Bik Bokista.

Susanna: Kiitti <3

Saara: Voi kiitos, kiva kuulla! Housut on Bik Bokista, niin kuin tuossa tekstissä lukee :)