torstai 24. syyskuuta 2015

Täydellinen syyspuna - Mac Diva


Ostin viime viikolla täydellisen huulipunan näin syksyksi ja talveksi. Se on ihanan viininpunainen ja sävyn nimi on Diva. Huultenrajauskynä on myös tosi käytännöllinen noin yleensäkin, mutta erityisesti tummien ja erottuvien punien kaverina nimittäin sillä on paljon helpompi saada huulten muoto paremmin esiin, kuin pelkällä punalla tuhrustellen. Siispä ostin punalle sopivan rajauskynänkin, Ms. Diva. Punasta saa todella tumman, kun sitä laittaa vähän paksummin tai raikkaamman punaisen, kun laittaa alle vähän huulirasvaa ja punaa kevyemmin. Macin huulipunat pysyvät todella hyvin huulilla, eikä niitä tarvitse olla lisäilemässä kokoaikaa. Tuostakaan punasta ei jää juuri mintään jälkeä lasin reunalle juodessa. Meikä on ehdottomasti Macin huulimeikkien fani. Huulipunia multa löytyy kyseiseltä merkiltä tällä hetkellä neljä kappaletta, sekä kaksi rajauskynää. Sitten mulla on Macin puuteri, sekä peitevoide. Mietin, että pitäisköhän kokeilla joskus Macin meikkivoidetta?

Onko teillä jotain lemppari sävyjä Macin huulipunista? Tai onko teillä jotain suosikkituotteita kyseiseltä merkiltä?

Vinkki vitonen muille pandoille siellä ruudun toisella puolen, jotka kärsitte tummista silmänalusista, joita ei meinaa saada piiloon millään. Laittakaa näyttävää huulipunaa, niin silmänalusiin ei kiinnitä enää (niin paljoa) huomiota. Testattu monesti toimivaksi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kaunis, syksyinen sävy! Omia lemppareita nimenomaan nuo huulipunat pysyvyyden ja värien intensiivisyyden takia. Mineralize meikkivoide pintakuivalle iholle on huippu ja sen kaveriksi Pro Longwear peitevoide. Samoin matta korostuspuuteri on noussut suosikiksi.

☆ namehisa☆ kirjoitti...

No tosiaankin, tuo vasta on tyylikäs sävy! Ihanan värinen tosiaan ^_^

http://ganbattedesuka.blogspot.fi

tangmonakha kirjoitti...

Itse käytän Macin See Sheer huulipunaa! Rakastan Macin huulipunia ja tulen ostamaan vielä lisää! :)
Ihanaa viikonloppua!

Riikka kirjoitti...

Kuules! Sinun innoittamana kävin eilen ostamassa samaisen punan! :---) Kiitos vain inspiraatiosta!

Jenni kirjoitti...

namehisa: Eikös! Kiitos :)

tangmonakha: Pitääkin käydä kurkkaamassa, millainen sävy se on! Kiitos :)

Riikka: Mahtavaa! :)