perjantai 4. syyskuuta 2015

Pikkumusta ja nahkatakki


Takki ja kengät - H&M / mekko - French Connection, Minzi / hattu - Lindex /


Tiedättekö sen tunteen, kun sulla on asu valmiina johonkin tilaisuuten, mutta sitten et pääsekään sinne? Mä en todellakaan oo koskaan aiemmin kokenut sellaista, sillä mulla ei ikinä ole asu valmiina, vaan vaihdan sitä vielä juuri ennen kuin pitäisi lähteä, heh. Viime viikolla oli kuitenkin harvinainen poikkeus, kun kävin Minzissä ja siellä suunniteltiin mulle asu Taivaslaulun ensi-iltaa varten. Pidän kovasti tuosta mekosta, sillä siinä on erikoinen kaula-aukko ja helman leikkaus on todella kaunis. Mekko ei myöskään paljasta liikaa ja tykkään etenkin tuosta pituudesta. Nykyään en voi nimittäin kuvitellakaan pukeutuvani kovin lyhyisiin mekkoihin tai hameisiin, saati sitten joihinkin tissityrkkykaula-aukkoihin, se ei vaan oo mun juttu.

Niin kuin ensimmäisestä lauseesta varmaan arvasittekin, en sitten koskaan päässytkään sinne ensi-iltaan. Ulpu oli silloin kipeä, emmekä saaneet hoitajaa. Näin jälkeenpäin ajateltuna hyvä niin. Halusin kuitenkin kuvata tuon asun teille. Kuvauspäivänä tihkutti vettä, joten kauniiden kiharoiden sijasta laitoin päähäni hatun, sillä mun hiukset suoristuu hetkessä kostealla ilmalla. Hatun kanssa asu näyttää ehkä hieman arkisemmalta. Ihanaa kun vihdoin voi käyttää nahkatakkia, ilman että tulee kuuma! Tosin haittapuolena on se, että sormet jäätyy jälleen kuvaushommissa.

Vielä loppuun pari sanaa Minzistä. Miten hyvää palvelua! En edes muista milloin olisin lähtenyt jostain vaatekaupasta niin hyvillä mielen. Lisäksi vaatteet tuntuvat olevan hyvin lähellä mun tyyliä, eli simppeliä, hillittyjä värejä ja ihania materiaaleja. Ja niistä väreistä... kuten tiedätte, ne ei ehkä oo mun vahvuus pukeutumisessa :D Mutta sovitin yhtä tumman sinistä takkia ja todettiin liikkeen omistajan kanssa, että se on kyllä mun väri (tiedetään, aika villiä jälleen kerran). Minzi löytyy Tampereelta Stockan takaa, Naapurista.

Yhteistyössä Minzin kanssa.

7 kommenttia:

Milla / millamainen kirjoitti...

Upea asu, naisellinen ja tyylikäs!

Jenni kirjoitti...

Kiitos Milla! :)

CURIOUSNOORA kirjoitti...

UPEA, sekä nainen että asu! :)<3

Jenni kirjoitti...

Hih, kiitti<3

SIIRIT kirjoitti...

Oih miten ihanat hiukset ja asu!! Tosi kivoja kuvia oot saanut.. :-)

Milla K kirjoitti...

Jenni senkin kuumis!!!! <3 Toi mekko on upea!

Miru kirjoitti...

Tosi upea mekko! Näytät kans tosi kauniilta :)