tiistai 29. syyskuuta 2015

Arvonta - Voita liput teatteriin!Mulla on ollut aikamoista kiirettä ja  hulinaa viime viikkoina töissä monien ensi-iltojen parissa. Kiire on näkynyt blogin puolella rauhallisempana postaustahtina. 

Olin eilen seuraamassa TTT-Klubilla harjoituksia Improklubista. Vitsi miten hauskaa mulla oli! Siinä mä istuin, nauroin ja ihmettelin, että miten jotkut voi antaa itsestään niin paljon ja heittäytyä menoon niin kympillä?! Oli ihana irtiotto arjesta - vaikka olin ihan työajalla! Tykkäsin Improklubista niin paljon, että kävin juuri pyytämässä muutaman lipun arvottavaksi teille tänne blogin puolelle. Miten ois, kaipaisko joku muukin naurua arkeensa? 

Voita liput Impoklubin ennakkonäytäntöön 
tiistaina 6.10. klo 19 TTT-Klubille
Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen vähintään sähköpostiosoitteesi. Voit myös kertoa esimerkiksi mitä näit viimeksi teatterissa vai oletko ensikertalainen. Arvonnan voittaja saa kaksi lippua Impoklubin ennakkonäytäntöön. Aikaa osallistua arvontaan on tämän viikon sunnuntaihin 4.10. asti. Voittaja saa ilmoituksen sähköpostiinsa.

Lisätietoja esityksestä löydätte TTT-Klubin sivuilta täältä.

Yhteistyössä Tampereen Työväen Teatterin kanssa.

13 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Minä kun oon joskus muinoin oikein teatterista ammattia meinannut niin on hävettävää kuinka vähän nykyään siellä käyn. Enemmän on tullut hekoteltua stand-up koomikoille kuin improille, joten nyt muutosta tähän kiitos! :)

taina@moveme.fi
Personal trainer

Anonyymi kirjoitti...

Viimeksi TTTlla nähty Evita!Olispa kiva voittaa liput :) ppeltopera@hotmail.com.

Jenny kirjoitti...

Viimeksi tyttäreni ja äitini kanssa Peter Panin. Liian kauan aikaa. Teatterissa on parasta! jey@wippies.fi

Prinsessa-77 kirjoitti...

Teatterissa tulee käytyä nykyään ihan liian harvoin. Tai no nykyään tulee tehtyä mitään kivaa ihan liian harvoin prinsessa1977@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa :)
laura.elorinne@gmail.com

Veera kirjoitti...

Viimeisin teatterikokemukseni on viime kesältä. Kävin äidin kanssa Pyynikin kesäteatterissa katsomassa Avioliittosimulaattorin. Olisi kyllä mukava päästä tutustumaan muuhunkin Tampereen teatteritarjontaan :-) veera.louhivuori@gmail.com

ann- kirjoitti...

Voi että, olisipa mukava päästä tuoreena tamperelaisena katsastamaan teatteritarjontaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kesällä viimeksi käynyt katsomassa tankki täyteen, tosin se oli komediateatterissa. TTT:llä viimeksi nähnyt vuonna 85 remixn. Teatterissa tulee yleensä käytyä muutaman kerran vuodessa, mutta improa en ole pahemmin harrastanut. Olisi varmasti hauskaa vaihtelua. jatta.r@hotmail.com

Riikka kirjoitti...

ihan mieletön arvonta. Mukana! Olisi ihanaa päästä pitkästä aikaa nauttimaan teatteriin. :)
Riikka.e.torpo@gmail.com

Eppu kirjoitti...

Hyvä muistutus asiasta minulle! Kunnon teatterissa ei tullut käytyä moneen vuoteen - ihan ihmetyttää miksi ei käynyt, koska tykkään elokuvista ja teatterista. :) Kesäteatterissa kävin kesällä, ja klubeilla koomikoita katsomassa.
Repäisin jos liput voittaisin! :) Hauskaa olisi myös yllättää kaveri ja napata mukaan!

Miuku kirjoitti...

Teatterissa on kyllä ihana käydä, itse tulee käytyä valitettavan harvoin... Lippujen hinnat on melko korkeat, jos ei ole opiskelija :/ Viimeksi taisin käydä katsomassa TTT:ssä Vuosi'85, pariinkin otteeseen. Sen jälkeen on vauva-arki vienyt mennessään :)

Mape kirjoitti...

Moikka!!
Koitan käydä teatterissa ja konserteissa aina kun budjetti sallii! Tamperehän on teatterikaupunki ja oon ylpee meidän teattereista.Eläkeläinen ilostuu aina ilmaisista jutskista ;)
maarit_haapa@hotmail.com
Suloista syyspäivää!!! t. uusi lukijasi Maarit

Viivi Hiitelä kirjoitti...

hiitelaviivi@gmail.com