maanantai 5. tammikuuta 2015

Viimeaikojen suosikki tv-sarjani


Viimeaikoina on tullut vietettyä paljon aikaa katsellen Netflixistä erilaisia tv-sarjoja. Ajattelin vinkata teille mun tän hetken kolme lempparia. Ensisilmäyksellä on just sopivaa "aivot narkikkaan" ajanvietettä. Sitä katsellessa unohtuu helposti päivän epäonnistumiset ja oma stressi. Suitsissa on mehukkaan kieroa meininkiä ja bisnespukeutumisesta saa kivaa inspistä... ja mites toi Gabriel Macht?! House of lies on suht uus tuttavuus, mutta aika koukuttava. Siinäkin on koukuttavaa kieroilua eikä huumoriakaan puutu.

Oon kohta katsonut kaikki jaksot noista, oisko teillä antaa mulle jotain vinkkiä mitä kannattaisi katsoa seuraavaksi Netflixistä?

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Ensisilmäyksellä on yksi mun kaikkien aikojen suosikeista, katsoin sen ysikauden just ja hassua että se tarina sai lopulta päätöksen! Näistä toi House of lies on ihan uusi tuttavuus, pitääkin ehkä katsoa joskus :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos tykkäät How i met your motherista, niin suosittelen Modern Familya! Ihan huippu sarja sekin. Ja frenditkin löytyy netflixistä nykyään.

Milla kirjoitti...

Me saatiin just katottua HIMYM kokonaan loppuun! Se on kyl mahtava sarja, vaikka päätösjaksosta voi ollakin montaa mieltä.