torstai 19. helmikuuta 2015

Kontrastia


Takki, hame ja pipo - H&M / huivi - Cubus / neule - Gina Tricot / 
kengät - Adidas / laukku - Mango / 

Kuvat: Milla / Lack of Colour

Välillä on kiva pukeutua mustaan, sporttisesti, naisellisesti tai jotenkin aivan toisella tapaa. Mutta eniten mä tykkään vähän sekoittaa erilaisia tyylejä, niistä saa kivaa kontrastia pukeutumiseen. Tänään mulla oli sotkettuna samaan asuun naisellinen hame ja huulipuna, asennetta nahkatakista ja sporttifiilistä Adidaksista.

Mua ei ihan kovin usein nähdä hameissa, sillä ne on olleet mun mielestä jotenkin hankalia. (Paitsi maksihameet, ne on maailman helpoimpia ja huolettomimpia.) Lyhyempien hameiden kanssa saa olla kokoajan nykimässä helmaa ja muistettava istua jotenkin siististi. Tuo hieman polven yli ylettyvä mitta on kuitenkin kummitellut mun mielessä jo jonkun aikaa ja eilen kävin sovittamassa tuota hametta. Ei purista ja mittaa on sen verran, ettei vilauttelua tarvi kauheasti pelätä. Lähdin kassan kautta kotiin ja sovittelin illalla ihan viiliksissä erilaisia paitoja tuon kanssa. En usko, että tästä farkku-tytöstä tulee hametyttöä, mutta tän myötä mut nähdään varmaan edes hitusen useammin hameessa. Mitäs tykkäätte?

4 kommenttia:

Milla K kirjoitti...

Jeeee, toi hame on niin jees että ;) Ihana ku olit näissä kuvissa niin hymyileväinen!

Melanie Tapio kirjoitti...

Ihana asu!!!! TYKKÄÄN <3 ja noi adidas originalit, aika huippua että ne tuli taas muotiin!! http://ccookiesandlemonade.blogspot.fi

Jenni kirjoitti...

Milla: Nii onki! Suunnittelin jo hankkivani tuon ehkä mustana :) Sä nauratit mua :D Saa naurattaa useamminkin, musta tulee nii haudan vakava kameran eessä.

Melanie: Voi kiitos<3 Jep!

Piia kirjoitti...

Tykkään! Mulla toi sama hame ahkerassa käytössä! Ja tollasta nahkatakkiakin katsoin joskus ALEssa ruskeana, mutten ollut varma käyttäisinkö ja jätin sinne, vaan nytpä sitä on näkynyt yhdessä sun toisessa paikassa...!