sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Essie ylistystä


Sain tällä viikolla pari lakkaa lisää mun Essie-kokoelmaani. Tuollaisen kirkkaan monitoimilakan ja klassisen punaisen lakan. Oon jo tietenkin ennättänyt kokeilemaan niitä ja voi juku miten tyytyväinen oon! Ensin laitoin kirkasta lakkaa puhtaalle kynnelle. Siihen päälle yksi kerros punaista ja vielä lopuksi yksi kerros kirkasta.... kunnes huolimattomuuttani sohaisin toisella kädellä kynttäni niin, että siitä lähti noin 1/4 osa lakkaa pois. Taputtelin sormella pinnan littanaksi ja laitoin uudelleen punaista lakkaa. Lakka kuivui niin tasaiseksi, etten hetken päästä enää muistanut enkä huomannut, minkä kynnen lakan oli juuri korjannut :D Aivan mahtavaa! Normaalisti olisin joutunut lakkaamaan koko kynnen uudelleen.

Tässä siis oiva vinkki mun siskolle (ja muillekin), joka onnistuu aika usein sohimaan vasta lakatut kyntensä milloin mihinkin ;)

1 kommentti:

Susanna Taanila kirjoitti...

ihanaa, vihdoinkin! mulla käy _jokaikinen_ kerta kun lakkaan kynnet niin viimestään siinä vaiheessa kun peukaloilla avitan kengät jalkaan niin kynsilakat tuhriintuu. pakko mennä kaupoille huomenna tiirailemaan noita kynsilakkoja :-)