lauantai 13. syyskuuta 2014

Asu elokuulta


Hattu, paita, housut, korut ja kengät - H&M // Laukku - Bik BokTässä asu elokuun puolelta, kun tarkeni vielä lyhythihaisella paidalla. Tuon hatun kanssa jahkasin muutaman päivän, että pidänkö vai palautanko, mutta tuli se sitten yhden tyttöjen illan aikana viinin voimalla päätettyä, että kyllä se pidetään :D Totuttelin hattuun aluksi, kun kävin Ulpun kanssa lenkillä. Mulla oli silloin tosi epävarma olo ulkonäöstäni ja mielessä pyöri ajatus "Indiana Jones ja koiran kusetus", hah! Tuo hattu on paljon suurempi kuin se musta lierihattuni ja tuntui, että mä hukun siihen ja se pyörii mun päässäni. Onneks kuitenkin otettiin nämä kuvat, sillä olen näitä nyt muutaman kerran katsellut ja tullut siihen tulokseen, että ei se hattu mitenkään ylisuurelta näytä mun päässäni.

Tällä viikolla teki mieli tulla postaamaan jo aikaisemminkin, mutta flunssa vei voiton. Onneks se on jo lähes kokonaan kukistettu!

6 kommenttia:

Oona kirjoitti...

Ihana asu ja sulla on ylipäätänsä tosi kiva tyyli! Terveisin uusi lukija :)

xoxo-oona.blogspot.fi

Jenni kirjoitti...

Kiitos paljon, tervetuloa! :)

Susanna Taanila kirjoitti...

hattu on mun mielestä juuri hyvä, eikä näytä ollenkaan pöllöltä :-) sitä paitsi indiana jones on hyvä tyyppi niinkuin sinäkin!

Jenni kirjoitti...

Kiits :)

Kiia kirjoitti...

Todella kiva asu tässä! Ja kiva tyyli sulla muutenkin. Jään seurailemaan. :)

http://kiianniina.blogspot.fi/

Jenni kirjoitti...

Kiitos, kiva kuulla! Tervetuloa :)