tiistai 17. kesäkuuta 2014

Sporttivibat
Valkoista, mustaa ja harmaata. Tykkään, että asussa on kontrastia. Lähdin kokoamaan kaiken tuon pitkän, mustan villatakin ympärille. Mustaa on siis aikalailla kokopituudelta, joten halusin vaaleat housut ja vaalean paidan. Pienet sporttivibat saa sandaaleista ja lippiksestä. Asu oli mukava ja tuo villatakki osoittautui käteväksi kesävaatteeksi, sillä se lämmittää, mutta päästää myös tuulta lävitseen, joten se ei ole hiostava. Voin kuvitella käyttäväni tuota etenkin kesäiltoina lämmittämässä ja suojaamassa hyttysiltä.

Mun sisko on ollut meillä sunnuntaista asti majailemassa. Ollaan käyty shoppailemassa, leivottu, laitettu ruokaa ja käyty mun työpaikalla. Leivottiin eilen juustokakku mun ja Elmon synttäreitten kunniaks ja siitä tuli niin hyvää, että jaan ohjeen myöhemmin täällä blogissakin :) Onnistuin myös koukuttamaan siskon Pretty Little Liarsiin ja jatketaankin nyt sillä tätä iltaa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ootko saanut bubblaren ansiosta enemmän lukijoita vai miten?:)

Jenni kirjoitti...

Jaa a. Ainakaan tiedoissa ei näy, että bubblaresta tulis hirveästi kävijöitä mun blogiin, mutta voihan niitä postauksia kurkkia sieläkin sivuilla. Mutta olen tehnyt blogille fb-sivut ja jakanut postauksiani facebookissa. Olen myös panostanut postauksiin enemmän kuin alussa, jolloin lukijoita ei ollut kovin montaa vielä.

Juulia kirjoitti...

Onpa kiva kokonaisuus, tykkään kovasti! Noi kengät on aivan ihanat<33