sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Viikonloppu Helsingissä
Lähdettiin perjantaina töiden jälkeen Elmon ja Ulpun kanssa ajelee kohti Helsinkiä ja sielä vietettiinkin koko viikonloppu. Perille päästessä meitä odotti mun veljen kokkaama ruoka; sahramirisottoa, valkoviinissä haudutettuja herkkusieniä ja salaatti jossa oli mm. rucolaa ja vuonankaalia, nam!

Lauantaina lähdettiin messukeskukseen, jossa oli muutamat messut... kaikkea tosi naisellista, kuten metsästystä ja kalastusta :D Kokeilin mä sielä Freddy WR Up housuja, mutta en kuitenkaan kotiuttanut niitä, koska niissä olis saanut olla kapeemmat lahkeet mun makuun. Voi olla että tilaan ne nettikaupasta farkkumallisina. Messujen jälkeen käytiin vähän shoppailemassa. Mä en varmaan oo viettänyt yhtäkään Helsingin reissua niin, etten ois käynyt kaupoilla sielä. En vaan voi huka sellasta tilaisuutta :D Nytkin ostin muutaman ihanan jutun, mutta niistä lisää omassa postauksessaan. Shoppailun jälkeen käytiin vielä leffassa katsomassa uus Kummeli. Se oli ihan ok hyvä, parempikin ois voinut olla. Mutta nauraa sai.

Tänään käytiin vielä kahvittelemassa mummilla ja ukilla ennen kuin lähdettiin ajelee takaisin Tampereelle. Oli ihanaa, kun sai laittaa aurinkolasit silmille pitkästä aikaa. Mulle tuli tosi positiivinen ja rento olo, kun koko matkan ajan paistoi aurinko. Tuli sellanen kesäinen fiilis ja lämpömittarikin näytti +8 astetta kun päästiin Tampereelle iltapäivällä. Oli kaikin puolin rentouttava ja mukava viikonloppu hyvässä seurassa.

1 kommentti:

Julia kirjoitti...

Kuulostaapas ihanan rentouttavalta viikonlopulta! ♡ ja eihän nyt Helsingissä käydessä voi millään missata pientä ostoskierrosta...tuttu juttu :)