maanantai 17. maaliskuuta 2014

DIY Virkattu matto


Tätä puolta itestäni en oo tainnutkaan vielä hirveesti avata täällä blogin puolella. Mä nimittäin oon himovirkkaaja, kun sille tuulelle tuun! Aika usein se innostus on kovimmillaan syksyllä ja joulun alla, sillon on pakko päästä hypistelemään kaikkia ihania lankoja ja kotona on ihanaa mummoilla (mun termi virkkaamisesta) peiton alla tuoksukynttilät ikkunalla. Mutta vaikka intoo riittäis, niin mun on ollut kauheen vaikee päättää, että mitä mä oikein tekisin ja kun rupeen tekee, on ohjeet yleensä ihan omasta päästä keksittyjä, eli siinä menee aikaa, jotta jostain ohjeesta saa toimivan. 

Viime jouluna sain lahjaks Molla Millsin Virkkuri-kirjan ja se on ihana! Tosi selkeet kuvalliset ohjeet ja monen sivun edestä ideoita. Kuvissa näkyvän vaton virkkaamiseen meni ehkä n. 2-3 iltaa. Valmiin maton lisäksi sain hyvää olkapäätreeniä, vaikkakin aika toispuoleisesti. Mulla on tekeillä samanlainen matto, mutta mustasta kuteesta. Mitäs tykkäätte?

Linkatkaas jotain kivoja käsityöblogeja tai teidän omia diy-postauksianne :)

11 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Vautsi! Itselläni ei varmaan riittäisi kärsivällisyys virkkaamiseen, mutta hienoahan tollaista olisi osata:D

Hilma Oksanen kirjoitti...

Ei vitsi, sä virkkasit tommosen :) Innostuin kans ostamaan tuon kirjan ja kotona löytyy jo yksi matto ja virkkasit meidän kukkaruukkujen ympärille noiden S, M, L korejen perusteella kivat suojukset :)

Mutta tuo valkoinen matto on kyllä supen mukavan näköinen :)

Jenni kirjoitti...

Sini: Kyllä se kärsivällisyys sieltä varmaan pikkuhiljaa tulee ;) Tuota kudetta kun virkkaa niin työt valmistuu vauhdilla!

Hilma: Mullakin ois koreja suunnitelmissa mattojen jälkeen :) Tuo valkoinen matto on kivan paksu, siitä tuli heti yks Ulpun lemppari paikka!

Hilma Oksanen kirjoitti...

EN yhtään ihmettele, että Ulpu siinä tykkää makoilla :)

Laura K kirjoitti...

Ooooh ihana matto, kumpa mäkin osaisin! :--D Toi kirja on tosi kivan näköinen! Kauniisti taitettu kirjakin on jo puoliruokaa!

Jenni kirjoitti...

Laura mä voin vaikka opettaa sua, vaikka kirjassakin on kyllä suht hyvät ohjeet ;) Oon niin samaa mieltä tosta kirjasta! <3

Katja kirjoitti...

Ihana matto!! Nyt kyllä puri inspiraatio kärpänen ;)

Jenni kirjoitti...

Kiitos, kiva kuulla! :)

Katri O kirjoitti...

Todella upea matto! Kovasti olis itselläkin to do -listalla vastaavan tyylinen matto, kuteet vaan puuttuu :D Mun rävellykisä pääsee seuraamaan KatriKnits -blogista

Jenni kirjoitti...

Kiitos, käyn kurkkaa sun blogin :)

Laura kirjoitti...

Ihana matto!:) Molemmat virkkuri-kirjat on ihan mahtavia. Mun käsitöitä löydät täältä :www.kassapaiva.blogspot.com Se tosin kaipaisi taas vähän päivitystä.:)